Copy
ZILVEREN POSTZEGEL NIEUWS  UITGAVE 6, JANUARI 2018

Guust Flater 60 jaar

Guust Flater is een (anti)stripheld, in 1957 gecreëerd door de Belg André Franquin.

Guust is een lui en onhandig, maar ook inventief kantoorhulpje op de redactie van Robbedoes, waar hij zijn collega’s regelmatig tot grote wanhoop drijft. Als hij zijn kantoortijd al niet slapend doorbrengt, klungelt hij aan zijn meest bizarre uitvindingen die steevast uitmonden in een explosie, brand of een andere ramp van grote omvang. Meestal gevolgd door Guusts verbaasde uitroep ‘Nou moe?!’.

PostNL en de Koninklijke Nederlandse Munt eren Guust met een puur zilveren 3D postzegel, in beperkte oplage van slechts 2.000 stuks!
   
Bestel deze postzegel via deze link voor slechts € 29,95
 

Maak uw eigen zilveren postzegel

Maak uw eigen unieke postzegel van echt zilver! Of geef uw zelfgemaakte postzegel cadeau. Leuk voor een verjaardag, huwelijksfeest of een geboorte. Voor €39,95 heeft u hem binnen 5 werkdagen in huis. De postzegel wordt standaard geleverd in een prachtige luxe presentatiebox met certificaat van echtheid. 

Bestel uw postzegel via deze link voor slechts €39,95!

Deze nieuwsbrief wordt verstuurd door Eurocase BV naar relaties van Koninklijke PostNL en de Koninklijke Nederlandse Munt en verschijnt op regelmatige basis. Eurocase BV is officieel partner van PostNL en KNM. Als u zich wilt afmelden voor de nieuwsbrief klik dan hier.© Eurocase BV  |  Platinaweg 11  |  Postbus 23  |  6660 AA Elst
info@zilverenpostzegel.nl  |  zilverenpostzegel.nl