Copy

Benieuwd!
 


Beste <<Voornaam>>,

Als je deze mail krijgt, ben je klant bij mij, of ooit geweest. Indien dat niet zo is, is er iets mis gelopen met mijn fantastissche (euhm) IT vaardigheden. En dan negeer je dit maar, of schrijf je je uit onderaan (mag je uiteraard ook doen indien je liever niks meer van mij ontvangt, no hard feelings!).

Het kan dus zijn dat je me vorige week nog maar gehoord hebt, of dat het 4 jaar geleden is, of we zelfs nog een eerste sessie moeten hebben. 

Van waar mijn schrijven.

Een eerste vraag
Ik zeg zo dikwijls tegen mijn klanten als we aan de deur staan na de laatste sessie van een traject: "Hou me op de hoogte hé, ik ben benieuwd" en dan krijg ik steevast het antwoord: "Ja, ja, dat doe ik zeker!". 
Maar we weten allemaal hoe dat gaat. Daar komt veelal niks van, op enkele uitzonderingen na (dank je wel!). Niet omdat we het niet willen, maar gewoon, omdat het er niet van komt en je er misschien ook niet meer aan denkt. We know that.

Vandaar dat ik dacht, het begin van de zomer is een leuk moment om eens terug te koppelen. 

Dus mijn vraag:
Hoe gaat het met je? 
Welke stappen hebben je na je traject gezet? Welke veranderingen heb je ondertussen doorgevoerd in je leven, in je werk? Hoe voel je je momenteel in deze toch wel bijzondere Corona tijden? Waar loop je nog tegenaan? 
Whatever, feel free, wat je wilt delen. 
Voel je zeker ook niet verplicht. Ik heb geen verwachtingen, van niemand.
Ben wel super benieuwd!

Een tweede ding
De Corona tijd heeft bij veel mensen een aantal zaken in gang gezet, of toch op z'n minst een bewustwording op gang bracht. Zo ook bij mij.
Ik ben onder andere plots beginnen posten op Facebook. Iets dat ik eigenlijk al lang wilde doen, maar altijd wel een excuus vond om het net niet te doen. Zo ben ik 'inspirona' posts beginnen schrijven. Zomaar, zonder echt doel, gewoon omdat ik zin kreeg om mensen te inspireren. Omdat in de media vooral het vechten tegen het virus, het vaccin, de angst, de ziekte,... gepraat werd. En heel weinig over wat we zelf kunnen doen om onze immuniteit te verhogen, om er anders in te staan, naar te kijken. Waar we wel controle over hebben, wat we wel of ook kunnen doen om ons te wapenen tegen dat kleine beestje.

Ondertussen heb ik de smaak te pakken en vind ik het super leuk om mensen te inspireren via die weg. Ik doe er dus mee verder.

En ik dacht: ik laat dit even weten aan mijn klanten, zodat diegenen die daar zin in hebben, het kunnen volgen. Misschien kan je wel wat extra of verdere inspiratie gebruiken.

Alles is geschreven vanuit mijn pagina Up2Be, slechts af en toe deel ik ook iets op mijn persoonlijk profiel Ilse Verbeke.
Er is natuurlijk veel op FB dus als je de posts regelmatig wilt zien in jouw news feed, dan is het nuttig en nodig om mijn pagina te liken en eventueel volgen. feel free.

Daarnaast durf ik je een kleine gunst te vragen.
Het is voor mij als coach & trainer op dit moment niet evident om het hoofd boven water te houden. Ik merk dat het nodig is om mezelf wat meer te tonen en in de wereld te zetten. En daarbij kan ik jullie hulp gebruiken. 
Geloof me, ik stel dit soort vragen niet graag. Vergt wel wat moed, om zo uit te reiken naar jou. Weet wel dat ik zowel een ja als een nee kan horen.

Ondertussen heb ik het wat gehad met het offline netwerken en zie ik social media als hét kanaal via het welke ik mensen kan inspireren, aanspreken, aanmoedigen, informeren, ... en een plek waar mensen me kunnen leren kennen.

Dus, je kan me een enorm plezier doen met volgende zaken:

- mijn posts liken, of nog beter delen
- reageren op een post
- mensen taggen die iets kunnen hebben aan de posts en die me nog niet kennen (in de reacties op de post @ voor de naam zetten, dan verschijnt deze in het vet en ziet die persoon dat)

Voorlopig ben ik enkel actief op FB. De rest komt later wel. Altijd met kleine stapjes vooruit. Ja ja, ook de coach doet wat ie meegeeft aan haar coachees ;-)

Ik herhaal het nog eens: dit is geheel vrijblijvend! En uiteraard hoef je geen posts te liken of te delen die je niet waardevol vindt. Voor mij staat eerlijkheid, integriteit en authenticiteit voorop, laat dat duidelijk zijn. 

Op Facebook vind je me onder  https://www.facebook.com/ilseverbeke72

En als je niets van dit alles doet, zal ik je sowieso eeuwig dankbaar blijven voor het vertrouwen dat je me gaf of geeft om jou te coachen.

 
Ik wens je van harte een heerlijke zomer toe!
En hoop iets van je te horen! 


Je mag zeker een antwoord terug verwachten!

Up2Be… Just BE
“It’s all up to us, to go UP, where we belong.”

 
Zomerse groet,
Ilse
Up2Be – www.up2be.be

 
 

View this email in your browser
Facebook
Website
Up2Be
Amand Casier de ter Bekenlaan 36
9030 Gent
Belgium

Add us to your address book


Je kunt hier jouw gegevens aanpassen of jou uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2020 Up2Be, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp