Copy


Beste <<Voornaam>>,

LOS - laten
 

Loslaten,…. Een woord dat ik veel hoor in mijn praktijk, in mijn omgeving.

’t Is te zeggen, eerder ‘NIET loslaten’: “Loslaten is niet gemakkelijk”  of “Ik kan niet loslaten”.

 

Forget it! Ieder van ons kan loslaten, het hoort immers bij het leven!  Al van kleins af aan. Zo heeft onze dochter Camille op 29 juni de poort van de lagere school definitief achter zich dicht getrokken. Vele traantjes van ontroering, van verdriet… Tien jaar lang zat ze met dezelfde kinderen op school en daar zijn prachtige vriendschappen uit gegroeid. Heel wat van die kinderen zal ze niet meer zien, of enkel sporadisch, of toevallig. Anderen zal ze bewust blijven zien. Dat bepaalt zij zelf.

Daar hebben we zelf een KEUZE in. In wie of wat we LOSlaten, in wie of waar we ENERGIE en tijd in steken. Dat leert ze al als twaalfjarige. En dat zijn we precies verleerd als volwassene.

Let op, met loslaten bedoelen we ook niet per se dat je het volledig moet loslaten. Loslaten is iets anders dan weg doen, of weg duwen. Het is meer zoiets als: de teugels wat vieren, minder strak of minder hard vasthouden, goed is goed genoeg, de imperfectie is perfect, IK moet dit niet altijd doen, ik mag ook eens 'nee' zeggen…

We houden zo graag dingen vast, we houden zo graag controle over alles, we kunnen onze kinderen zo moeilijk loslaten, we houden zo graag zelf alles in handen op het werk, we delegeren liever niet,….

Maar dan is daar … gelukkig… de vakantie. Eindelijk loslaten, niets moet, alles kan en mag. Totale ontspanning…Dan kan iedereen het plotseling wel?! Is dat loslaten dan toch niet zo moeilijk?!

Een mens zit toch soms bizar in elkaar. Wat er toch altijd niet allemaal TUSSEN DIE OREN zit?!

 

Loslaten is zo heerlijk…, het brengt je zoveel: meer TIJD voor jezelf, meer tijd voor je geliefden, meer tijd voor die dingen die jou blij maken, meer tijd voor de essentie, meer tijd om nieuwe dingen te ontdekken, meer energie, meer ONTSPANNING,…

 

Om nog maar te zwijgen over wat het anderen die jij loslaat, oplevert. Zij ‘groeien’ instant, want ze krijgen vertrouwen van jou, ze mogen hun eigen weg gaan, ze mogen zelf ontdekken, ze leren hun plan trekken,…

 

Als het je niet lukt jezelf te ver-LOSSEN,  je weet ons te vinden!

 

Verlossende groet,

IlseWil je nog van ons horen?
Vind jij het ook zo vervelend bestookt te worden met mails van personen of organisaties die jou niet echt boeien? Ik in ieder geval wel. Daarom is het positief dat sinds 25 mei 2018 de nieuwe Europese Privacyregelgeving (GDPR) van kracht is. Deze waakt over het beheer en de beveiliging van jouw persoonlijke gegevens.

 

Up2Be garandeert je dat jouw gegevens veilig beheerd en bewaard worden en dat deze nooit zonder jouw toestemming aan derden doorgegeven worden.  Ze zullen enkel en alleen gebruikt worden voor eigen bedrijfsdoeleinden zoals het versturen van nieuwsbrieven, blogs, facturen, offertes, afhandelen van inschrijvingen, beantwoorden van uw vragen,

 

Wil je liever niets meer van ons horen, stuur gerust een mailtje naar ilse@up2be.be of schrijf je uit via de ‘unsubscribe’ – link onderaan deze mail.


Open workshops najaar 2018
Do 11 en 25 okt 2018: tweedaagse ‘Verbindend communiceren’ weekdagen – Oude Abdij in Drongen
Za 20 okt en 10 nov 2018: tweedaagse ‘Verbindend communiceren’  weekenddagen– Oude Abdij in Drongen
Za 17 nov en 1 dec 2018: tweedaagse ‘Ont-wikkel jezelf’ (via enneagram)– Oude Abdij in Drongen


Herhaling werkt!
Heb je al een workshop rond dat thema gevolgd bij Up2Be?
Heb je al rond dat thema gewerkt tijdens individuele sessies bij Up2Be?
En dompel je jezelf graag nog eens onder in het onderwerp?
Neem dan contact op met Up2Be via Ilse@up2be.be!
Je kan deelnemen aan sterk verlaagde prijs!


Individuele coaching
We blijven uiteraard altijd voor je klaar staan om je te begeleiden in het ontwarren van je knoop, je te helpen klaarheid zien in die dingen waarin je vast loopt.

Heb je last van te veel stress? Te weinig energie?
We werken samen een persoonlijk stresshanteringstraject voor je uit
 
Zit je op je werk niet goed meer in je vel?
Via de loopbaancheques van de VDAB kan je voor slechts 40€ 4 uren coaching genieten bij Up2Be!

 
 
Workshops en coaching voor bedrijven
Heb je werknemers die niet goed functioneren of presteren, die zich niet goed voelen in hun vel, waarvan jij je afvraagt of ze wel in de juiste job zitten, die teveel stress ervaren, met wie je persoonlijke relatie mank loopt,… individuele coaching kan hierbij wonderen doen.
 
Struggelt jouw team met hun onderlinge relaties en communicatie? Heeft het last van stress?
Up2Be kijkt graag samen met jou hoe we dit kunnen ombuigen.


 

Up2Be… Just BE
“It’s all up to us, to go UP, where we belong.”

 
Zomerse groet,
Ilse
Up2Be – www.up2be.be -
ilse@up2be.be
 

 

Schrijf je hier in
Up2Be
Amand Casier de ter Bekenlaan 36
9030 Gent
Belgium

Add us to your address book


Je kunt hier jouw gegevens aanpassen of jou uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp