Copy
Velkommen til Nyhedsbrev for PVJ Ejendomme
View this email in your browser
Så kom den første sommerdag og alting springer ud.
Derfor er vi glade for at introducere denne lejlighed i Kolding


Stor lejlighed centralt beliggende i Kolding Centrum - lys og lækker. Bestående af entre, stort køkkenalrum samt stue og soveværelse. Med parkeringsmulighed i ejendommens gård og med udgang til lille altan. Husdyr skal godkendes og skal der holdes kat eller hund i lejemålet medfører det at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Indflytning 01.08.2018 - Størrelse: 104m² - 2 værelses - husleje excl. forbrug: 8.158.

Eller denne lejlighed i Bramdrupdam i Kolding

Lys og moderne 3 vær. lejlighed med hvidt køkken og hvidevarer i rustfri stål i åben forbindelse til stue. Moderne badeværelse og mellemgang med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Til lejligheden hører altan, redskabsrum og carport samt stort fælles grønt område. Det er med gå afstand til indkøb, tæt på Kolding Storcenter og nem adgang til motorvejen. Husdyr skal godkendes og skal der holdes kat eller hund i lejemålet medfører det at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Indflytning 01.07.2018 - Størrelse: 107 m² - 3 værelses - husleje excl. forbrug: 8.749

Eller denne lejlighed i Vamdrup

Rigtig flot 3 værelses lejlighed centralt beliggende med adgang til fælles have.
Forbrug, antenne og fællesvaskeri kr. 1206,00. Husdyr skal godkendes og skal der holdes kat eller hund i lejemålet medfører det at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Indflytning 01.07.2018 - Størrelse: 93 m² - 3 værelses - husleje excl. forbrug: 5.754

Eller disse 2 lejligheder i Haderslev i samme ejendom

Dejlig hyggelig lejlighed midt i centrum, med stort lyst køkken, stue, 2 værelser og toilet med bruser. Der hører  kælderrum til lejligheden. Fællesvaskeri kr. 200 pr. md.
Mulighed for parkering i gården og dejligt fælles grønt område. Husdyr skal godkendes og skal der holdes kat eller hund i lejemålet medfører det at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Indflytning 01.08.2018 - Størrelse: 90 m² - 3 værelses - husleje excl. forbrug: 5.513

Samt

Dejlig hyggelig lejlighed midt i centrum, med stort lyst køkken, stue, værelse og toilet med bruser. Der hører  kælderrum til lejligheden. Fællesvaskeri kr. 200 pr. md.
Mulighed for parkering i gården og dejligt fælles grønt område. Husdyr skal godkendes og skal der holdes kat eller hund i lejemålet medfører det at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Indflytning 01.08.2018 - Størrelse: 64 m² - 2 værelses - husleje excl. forbrug: 4.250
Disse lejligheder er kun et udpluk af vores emner. Hvad vi får til udleje i morgen, ved vi ikke, så hold øje med vores hjemmeside, hvor alle vore emner bliver annonceret – www.pvlejebolig.dk
 
Ønsker du en fremvisning eller har du spørgsmål, så kontakt os gerne på mail pvj@pvjejendomme.dk eller på telefon 76 31 99 12
 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PVJ Ejendomme · Jernet 4A · Kolding 6000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp