Copy
Velkommen til Nyhedsbrev for PVJ Ejendomme

Registrering af oplysninger Du har ved at abonnere på nyhedsbreve fra pvlejebolig.dk givet samtykke til, at PVJ Ejendomme II P/S må registrere dit navn og din e-mailadresse. Vi behandler oplysningerne i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen, databeskyttelsesloven og offentlighedsloven. Vi bruger kun dine oplysninger (navn og e-mailadresse) til at kunne sende dig nyhedsbreve. Vi videregiver ikke af egen drift oplysningerne til andre - og vi gemmer kun oplysningerne, indtil du afmelder dit abonnement. 
 
View this email in your browser
Dagene er blevet kortere og bladene falder af træerne.
Derfor er vi glade for at introducere denne dejlige nyopførte lejlighed i Kolding

Nyopført lejlighed i 2 plan med egen indgang. Lejligheden indeholder 2 store badeværelser henholdsvis på 1. og 2. sal, hvor det ene er med vaskemaskine og tørretumbler. På 1. sal er der værelse, soveværelse og stort åbent køkken-alrum med funktionelt køkken med opvaskemaskine. På 2. sal er der foruden badeværelse også stue og værelse. Der er ligeledes 2 store sydøstvendte altaner både på 1. og 2. sal og garage med automatisk port i kælder, samt fælles gårdsplads med mulighed for parkering. Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Indflytning 01.12.2018 - Størrelse: 183m² - 5 værelses - husleje excl. forbrug: 13.000

Dette hus i Alpedalen

Rigtig dejligt hus beliggende på Alpedalsvej med have og carport.
Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Indflytning 01.12.2018 - Størrelse: 127m² - 5 værelses - husleje excl. forbrug: 9.447

Eller denne lejlighed i Kolding

4 værelses lejlighed beliggende centralt i Kolding C. med gode parkeringsmuligheder.
Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Indflytning snarest - Størrelse: 91m² - 4 værelses - husleje excl. forbrug: 6.385

Denne lejlighed i Kolding

Central, flot, lys 3 vær. lejlighed der indeholder stort køkken med opvaskemaskine, badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler samt soveværelse og værelse med skab. Trappevask pr. md. kr. 175. Parkeringsmulighed i ejendommens gård. Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Indflytning 01.02.2019 - Størrelse: 100m² - 3 værelses - husleje excl. forbrug: 6.610

Samt denne carport i Haderslev

Centralt beliggende carport på 12m² udlejes på Skibbrogade i Haderslev. Depositum kr. 1.100.
Klar til overtagelse - leje kr. 220 pr. md.

Disse lejligheder er kun et udpluk af vores emner. Hvad vi får til udleje i morgen, ved vi ikke, så hold øje med vores hjemmeside, hvor alle vore emner bliver annonceret – www.pvlejebolig.dk
 
Ønsker du en fremvisning eller har du spørgsmål, så kontakt os gerne på mail pvj@pvjejendomme.dk eller på telefon 76 31 99 12


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PVJ Ejendomme · Jernet 4A · Kolding 6000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp