Copy
Velkommen til Nyhedsbrev for PVJ Ejendomme

Registrering af oplysninger Du har ved at abonnere på nyhedsbreve fra pvlejebolig.dk givet samtykke til, at PVJ Ejendomme II P/S må registrere dit navn og din e-mailadresse. Vi behandler oplysningerne i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen, databeskyttelsesloven og offentlighedsloven. Vi bruger kun dine oplysninger (navn og e-mailadresse) til at kunne sende dig nyhedsbreve. Vi videregiver ikke af egen drift oplysningerne til andre - og vi gemmer kun oplysningerne, indtil du afmelder dit abonnement. 
 
View this email in your browser
De lyse tider er kommet og alt springer ud.
Derfor er vi glade for at introducere denne dejlige lejlighed i Bramdrupdam

Lys og moderne 3 vær. lejlighed med hvidt køkken og hvidevarer i rustfri stål i åben forbindelse til stue. Moderne badeværelse og mellemgang med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Til lejligheden hører altan, redskabsrum og carport samt stort fælles grønt område. Det er med gåafstand til indkøb, tæt på Kolding Storcenter og nem adgang til motorvejen.
Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet, medfører det, at der opkræves yderligere 1 måned forudbetalt leje.
Overtagelse 01.06.2019 - Størrelse: 107m² - 3 værelses - husleje excl. forbrug: 8.819

Eller denne fine del af et hus

Rigtig flot lejlighed med god plads beliggende nær Legeparken og grønne områder. Indeholder 3 værelser og 2 stuer. Adgang til have.
Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Overtagelse 01.07.2019 - Størrelse: 154m² - 5 værelses - husleje excl. forbrug: 9.850

Denne lækre lejlighed i Kolding Centrum

Dejlig lejlighed med altan. Der er nyere køkken og badeværelse samt gode store rum. Mulighed for parkering i gården. Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Overtagelse 01.07.2019 - Størrelse: 94m² - 3 værelses - husleje excl. forbrug: 7.200

Denne skønne lejlighed i Haderslev

Hyggelig lejlighed på 2. sal. der indeholder lyst og rummeligt køkken, værelse, stue og badeværelse.
Lejligheden har kig over gågaden og torvet i den sydlige ende af gågaden. Fælles vaskeri kr. 200 pr/md. Parkeringsmulighed i gården.
Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Overtagelse 01.07.2019 - Størrelse: 96m² - 2 værelses - husleje excl. forbrug: 4.015

Samt denne carport i Haderslev

Centralt beliggende carport på 12m² udlejes på Skibbrogade i Haderslev. Depositum kr. 1.100.
Klar til overtagelse - leje kr. 220 pr. md.


Disse lejligheder er kun et udpluk af vores emner. Hvad vi får til udleje i morgen, ved vi ikke, så hold øje med vores hjemmeside, hvor alle vore emner bliver annonceret – www.pvlejebolig.dk
 
Ønsker du en fremvisning eller har du spørgsmål, så kontakt os gerne på mail pvj@pvjejendomme.dk eller på telefon 76 31 99 12


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PVJ Ejendomme · Jernet 4A · Kolding 6000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp