Copy
Velkommen til Nyhedsbrev for PVJ Ejendomme
View this email in your browser
Sommerferien er på sit højeste.
Derfor er vi glade for at introducere dette dejlige hus i Kolding


Flot stor villa på 174 m2, med bl.a. luksus køkken, 2 lækre badeværelser, 3 store værelser. Flotte olierede trægulve, hvide lofter og vægge, nyere mahognidøre og vinduer overalt. Skøn sydvendt have med flotte terrasser. Skøn stor udsigtsterrasse. Dobbelt muret garage med 2 flotte porte og loft i kip. Villaen er smukt beliggende med byparken som nabo, kun få minutters gang til citymiljøet, banegårdspladsen, Slotssøbadet og til Marielundssøen og skoven. Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Indflytning 15.08.2018 - Størrelse: 174m² - 5 værelses - husleje excl. forbrug: 11.825.

Eller denne lejlighed i Kolding

Dejlig central 3 vær. lejlighed med altan. Lejligheden indeholder 2 stuer med skydedør imellem, soveværelse og lyst køkken. Der er plads til vaskemaskine og tørretumbler i badeværelse.
Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Indflytning 01.08.2018 - Størrelse: 96m² - 3 værelses - husleje excl. forbrug: 7.158.

Eller denne lejlighed i Bramdrupdam i Kolding

Rigtig lækker 4 vær. lejlighed med kvalitetskøkken- og hvidevarer i rustfri stål. Til lejligheden er der adgang til egen have og egen carport med skur, samt stort fælles grønt område. Det er med gå afstand til indkøb, tæt på Kolding Storcenter og nem adgang til motorvejen. Husdyr skal godkendes og skal der holdes kat eller hund i lejemålet medfører det at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Indflytning 01.11.2018 - Størrelse: 142,4m² - 4 værelses - husleje excl. forbrug: 10.498

Eller denne lejlighed i Kolding

Dejlig 3 vær. lejlighed i Kolding på 2. sal. Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Indflytning 01.09.2018 - Størrelse: 87m² - 3 værelses - husleje excl. forbrug: 4.350

 

Disse lejligheder er kun et udpluk af vores emner. Hvad vi får til udleje i morgen, ved vi ikke, så hold øje med vores hjemmeside, hvor alle vore emner bliver annonceret – www.pvlejebolig.dk
 
Ønsker du en fremvisning eller har du spørgsmål, så kontakt os gerne på mail pvj@pvjejendomme.dk eller på telefon 76 31 99 12
 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PVJ Ejendomme · Jernet 4A · Kolding 6000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp