Copy
Velkommen til Nyhedsbrev for PVJ Ejendomme

Registrering af oplysninger Du har ved at abonnere på nyhedsbreve fra pvlejebolig.dk givet samtykke til, at PVJ Ejendomme II P/S må registrere dit navn og din e-mailadresse. Vi behandler oplysningerne i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen, databeskyttelsesloven og offentlighedsloven. Vi bruger kun dine oplysninger (navn og e-mailadresse) til at kunne sende dig nyhedsbreve. Vi videregiver ikke af egen drift oplysningerne til andre - og vi gemmer kun oplysningerne, indtil du afmelder dit abonnement. 
 
View this email in your browser
Hedebølgen er på sit højeste.
Derfor er vi glade for at introducere denne dejlige lejlighed i Bramdrupdam


Rigtig lækker 4 vær. lejlighed med kvalitetskøkken- og hvidevarer i rustfri stål. Til lejligheden er der adgang til egen have og egen carport med skur, samt stort fælles grønt område. Det er med gå afstand til indkøb, tæt på Kolding Storcenter og nem adgang til motorvejen. Husdyr skal godkendes og skal der holdes kat eller hund i lejemålet medfører det at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Indflytning 01.11.2018 - Størrelse: 142,4m² - 4 værelses - husleje excl. forbrug: 10.498

Eller denne lejlighed i Kolding

Dejlig 3 vær. lejlighed i Kolding på 2. sal. Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Indflytning 01.09.2018 - Størrelse: 87m² - 3 værelses - husleje excl. forbrug: 4.350

 

Disse lejligheder er kun et udpluk af vores emner. Hvad vi får til udleje i morgen, ved vi ikke, så hold øje med vores hjemmeside, hvor alle vore emner bliver annonceret – www.pvlejebolig.dk
 
Ønsker du en fremvisning eller har du spørgsmål, så kontakt os gerne på mail pvj@pvjejendomme.dk eller på telefon 76 31 99 12
 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PVJ Ejendomme · Jernet 4A · Kolding 6000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp