Copy
Velkommen til Nyhedsbrev for PVJ Ejendomme

Registrering af oplysninger Du har ved at abonnere på nyhedsbreve fra pvlejebolig.dk givet samtykke til, at PVJ Ejendomme II P/S må registrere dit navn og din e-mailadresse. Vi behandler oplysningerne i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen, databeskyttelsesloven og offentlighedsloven. Vi bruger kun dine oplysninger (navn og e-mailadresse) til at kunne sende dig nyhedsbreve. Vi videregiver ikke af egen drift oplysningerne til andre - og vi gemmer kun oplysningerne, indtil du afmelder dit abonnement. 
 
View this email in your browser
Vinterkulden er over os
Derfor er vi glade for at introducere denne dejlige lejlighed i Kolding


Lækker lejlighed beliggende på Kirkely i Bramdrupdam (den gamle borgmestergård) tæt ved dagligvareforretning, Marielundsskoven, motorvejsafkørslen m.v.
Lejligheden har flot HTH Køkken med intregreret opvaskemaskine, køle-fryseskab og askeparket gulv med adgang til altan.
Der forefindes fælles grønne områder.
Forbrug - udover vand - afregnes direkte til leverandør.
Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Overtagelse snarest - Størrelse: 98,75m² - 4 værelses - husleje excl. forbrug: 8.969

Denne lækre lejlighed i Kolding

Dejlig lys lejlighed med stue, soveværelse, værelse, køkken og badeværelse. Lejligheden indeholder skabe i værelser, lyst køkken med opvaskemaskine, lyst badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Overtagelse 01.04.2020 - Størrelse: 90m² - 3 værelses - husleje excl. forbrug: 7.145

Denne flotte lejlighed i Kolding

Flot lejlighed med altan på Gl. Kongevej i Kolding tæt ved Marielundsskoven og Kolding fjord. Lejligheden indeholder stue, soveværelse, køkken, værelse og flot badeværelse. Mulighed for parkering i gården. Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Overtagelse 15.02.2020 - Størrelse: 93m² - 3 værelses - husleje excl. forbrug: 7.895

Dette flotte hus i Kolding

Flot stor villa på 174 m2, totalt renoveret og moderniseret med bl.a. luksus køkken, 2 lækre badeværelser, 3 store værelser.
Flotte olierede trægulve, hvide lofter og vægge, nyere mahognidøre og vinduer overalt. Skøn sydvendt have med flotte terrasser.
Skøn stor udsigtsterrasse. Dobbelt muret garage med 2 flotte porte og loft i kip. Villaen er smukt beliggende med byparken som nabo, kun få minutters gang til citymiljøet, banegårdspladsen, Slotssøbadet og til Marielundssøen og skoven. Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Overtagelse 01.02.2020 - Størrelse: 174m² - 4 værelses - husleje excl. forbrug: 12.975

Denne dejlige lejlighed

Lys lejlighed med dejlige store rum. Lejligheden indeholder 4 værelser, 1 stue, 2 badeværelser, køkken og bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Til lejligheden hører der altan og mulighed for parkering i gården. Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Overtagelse Snarest - Størrelse: 177m² - 5 værelses - husleje excl. forbrug: 12.950

Samt denne centrale lejlighed i Haderslev

Stor lys 3 værelses lejlighed på 1. sal. Lejligheden har kig over gågaden og torvet i den sydlige ende af gågaden.
fælles vaskeri kr. 200 pr/md. Parkeringsmulighed i gården. Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Overtagelse Snarest - Størrelse: 112m² - 3 værelses - husleje excl. forbrug: 6.485

Samt denne carport i Haderslev

Centralt beliggende carport på 12m² udlejes på Skibbrogade i Haderslev. Depositum kr. 1.100.
Klar til overtagelse - leje kr. 220 pr. md.


Disse lejligheder er kun et udpluk af vores emner. Hvad vi får til udleje i morgen, ved vi ikke, så hold øje med vores hjemmeside, hvor alle vore emner bliver annonceret – www.pvlejebolig.dk
 
Ønsker du en fremvisning eller har du spørgsmål, så kontakt os gerne på mail pvj@pvjejendomme.dk eller på telefon 76 31 99 12


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PVJ Ejendomme · Jernet 4A · Kolding 6000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp