Copy
Velkommen til Nyhedsbrev for PVJ Ejendomme

Registrering af oplysninger Du har ved at abonnere på nyhedsbreve fra pvlejebolig.dk givet samtykke til, at PVJ Ejendomme II P/S må registrere dit navn og din e-mailadresse. Vi behandler oplysningerne i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen, databeskyttelsesloven og offentlighedsloven. Vi bruger kun dine oplysninger (navn og e-mailadresse) til at kunne sende dig nyhedsbreve. Vi videregiver ikke af egen drift oplysningerne til andre - og vi gemmer kun oplysningerne, indtil du afmelder dit abonnement. 
 
View this email in your browser
Så er sommerferien igang
Derfor er vi glade for at introducere denne dejlige lejlighed i Kolding

Tæt ved Marielundskoven og tæt ved indkøbsmuligheder. Yderst velindrettet, lys og venlig lejlighed med mange flotte deltaljer. Loft til kip i stue/køkken. Der er 4 værelser og 1 soveværelse. Indeholder lille altan, carport og redskabsrum.
Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Overtagelse 01.09.2019 - Størrelse: 155m² - 6 værelses - husleje excl. forbrug: 10.950

Samt denne lækre lejlighed i Kolding

Lækker lejlighed beliggende på Kirkely i Bramdrupdam (den gamle borgmestergård) tæt ved dagligvareforretning, Marielundsskoven,  motorvejsafkørslen m.v. Lejligheden har flot HTH Køkken med intregreret opvaskemaskine, køle-fryseskab og askeparket gulv med adgang til altan. Der forefindes fælles grønne områder. Forbrug - udover vand - afregnes direkte til leverandør.
Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Overtagelse 01.10.2019 - Størrelse: 98,75m² - 4 værelses - husleje excl. forbrug: 9.465

Denne lækre lejlighed i Kolding Centrum

Du kommer til at bo centralt og tæt ved bymidten. Lejligheden indeholder stue, soveværelse samt to børneværelser, køkken, entre og bad. Lejligheden indeholder også altan. Have tilkommer lejemålet i stueetagen. Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Overtagelse 01.09.2019 - Størrelse: 120m² - 4 værelses - husleje excl. forbrug: 7.996

Denne lækre lejlighed i Kolding Centrum

Flot lys lejlighed i Kolding Midtby tæt på rådhuset og med udsigt til Koldinghus. Lejligheden indeholder stort køkken med opvaskemaskine i åben forbindelse med stue, 2 værelser med indbyggede skabe, samt godt badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Overtagelse 01.08.2019 - Størrelse: 110m² - 3 værelses - husleje excl. forbrug: 7.465

Denne skønne lejlighed i Kolding Centrum


Fin lys lejlighed indeholdende stort køkken, 2 stuer, 1 værelse, 1 soveværelse og badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Til lejligheden hører 3 altaner og kælderrum. Der er mulighed for parkering i gården. Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Overtagelse 01.08.2019 - Størrelse: 112m² - 3 værelses - husleje excl. forbrug: 7.310

Samt denne carport i Haderslev

Centralt beliggende carport på 12m² udlejes på Skibbrogade i Haderslev. Depositum kr. 1.100.
Klar til overtagelse - leje kr. 220 pr. md.


Disse lejligheder er kun et udpluk af vores emner. Hvad vi får til udleje i morgen, ved vi ikke, så hold øje med vores hjemmeside, hvor alle vore emner bliver annonceret – www.pvlejebolig.dk
 
Ønsker du en fremvisning eller har du spørgsmål, så kontakt os gerne på mail pvj@pvjejendomme.dk eller på telefon 76 31 99 12


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PVJ Ejendomme · Jernet 4A · Kolding 6000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp