Copy
Velkommen til Nyhedsbrev for PVJ Ejendomme
View this email in your browser
Nu da påsken står for døren og vi går en lysere tid i møde, kan vi byde på denne 5/6 værelses lejlighed i Kolding.

Stor lejlighed centralt beliggende i Kolding Centrum med store gode rum fordelt på 2 etager. Lejligheden indeholder 2 stuer, 3 værelser, 1 køkken og 2 badeværelser, med mulighed for opdeling af et rum. Det ene badeværelse er med badekar og mulighed for at installere vaskemaskine og tørretumbler. Til lejligheden er der egen have og carport. Central beliggenhed med 10 min. gang til gågade og med parkeringsmulighed.
Indflytning snarest - Størrelse: 201m² - 5 værelses - husleje excl. forbrug: 11.800.

Eller denne lejlighed i Bramdrupdam i Kolding

Lys og moderne 3 vær. lejlighed med hvidt køkken og hvidevarer i rustfri stål i åben forbindelse til stue. Moderne badeværelse og mellemgang med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Til lejligheden hører altan, redskabsrum og carport samt stort fælles grønt område. Det er med gå afstand til indkøb, tæt på Kolding Storcenter og nem adgang til motorvejen.
Indflytning 01.07.2018 - Størrelse: 107 m² - 3 værelses - husleje excl. forbrug: 8.749

Eller denne lejlighed i Kolding midtby

Lys og veldisponeret 2-værelses lejlighed bestående af fin entre, stor stue, soveværelse, køkken med plads til spisebord. Omkostning til trappevask udgør kr. 100,00 pr. måned. Der er offentligt vaskeri i samme ejendom og mulighed for parkering i gården. Husdyr skal godkendes og skal der holdes kat eller hund i lejemålet medfører det at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Indflytning 01.06.2018 - Størrelse: 63 m² - 2 værelses - husleje excl. forbrug: 4.585


Disse lejligheder er kun et udpluk af vores emner. Hvad vi får til udleje i morgen, ved vi ikke, så hold øje med vores hjemmeside, hvor alle vore emner bliver annonceret – www.pvlejebolig.dk
 
Ønsker du en fremvisning eller har du spørgsmål, så kontakt os gerne på mail pvj@pvjejendomme.dk eller på telefon 76 31 99 12
 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PVJ Ejendomme · Jernet 4A · Kolding 6000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp