Copy
Velkommen til Nyhedsbrev for PVJ Ejendomme
View this email in your browser
Det danske sommervejr er på sit højeste.
Derfor er vi glade for at introducere denne lejlighed i Kolding


Dejlig 3-værelses lejlighed beliggende på Agtrupvej med egen altan. Lejligheden indeholder 2 værelser, stue, køkken og lyst badeværelse. Parkeringsmulighed i gården. Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Indflytning 15.06.2018 - Størrelse: 82m² - 3 værelses - husleje excl. forbrug: 5.920.

Eller denne lejlighed i Kolding

Lejlighed beliggende bynært. Indrettet med stue, soveværelse, køkken og bad. Lejligheden overtages istandsat. Mulighed for parkering i gården. Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Indflytning 01.07.2018 - Størrelse: 64m² - 2 værelses - husleje excl. forbrug: 4.605.

Eller denne lejlighed i Bramdrupdam i Kolding

Rigtig lækker 4 vær. lejlighed med kvalitetskøkken- og hvidevarer i rustfri stål. Til lejligheden er der adgang til egen have og egen carport med skur, samt stort fælles grønt område. Det er med gå afstand til indkøb, tæt på Kolding Storcenter og nem adgang til motorvejen. Husdyr skal godkendes og skal der holdes kat eller hund i lejemålet medfører det at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Indflytning 01.09.2018 - Størrelse: 142,4 m² - 4 værelses - husleje excl. forbrug: 10.498

Eller denne lejlighed i Vamdrup

Rigtig flot 3 værelses lejlighed centralt beliggende med adgang til fælles have.
Forbrug, antenne og fællesvaskeri kr. 1206,00. Husdyr skal godkendes og skal der holdes kat eller hund i lejemålet medfører det at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Indflytning 01.07.2018 - Størrelse: 93 m² - 3 værelses - husleje excl. forbrug: 5.754

Eller denne lejlighed i Haderslev

Dejlig hyggelig lejlighed midt i centrum, med stort lyst køkken, stue, 2 værelser og toilet med bruser. Der hører  kælderrum til lejligheden. Fællesvaskeri kr. 200 pr. md.
Mulighed for parkering i gården og dejligt fælles grønt område. Husdyr skal godkendes og skal der holdes kat eller hund i lejemålet medfører det at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Indflytning 01.08.2018 - Størrelse: 90 m² - 3 værelses - husleje excl. forbrug: 5.513Disse lejligheder er kun et udpluk af vores emner. Hvad vi får til udleje i morgen, ved vi ikke, så hold øje med vores hjemmeside, hvor alle vore emner bliver annonceret – www.pvlejebolig.dk
 
Ønsker du en fremvisning eller har du spørgsmål, så kontakt os gerne på mail pvj@pvjejendomme.dk eller på telefon 76 31 99 12
 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PVJ Ejendomme · Jernet 4A · Kolding 6000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp