Copy
Velkommen til Nyhedsbrev for PVJ Ejendomme

Registrering af oplysninger Du har ved at abonnere på nyhedsbreve fra pvlejebolig.dk givet samtykke til, at PVJ Ejendomme II P/S må registrere dit navn og din e-mailadresse. Vi behandler oplysningerne i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen, databeskyttelsesloven og offentlighedsloven. Vi bruger kun dine oplysninger (navn og e-mailadresse) til at kunne sende dig nyhedsbreve. Vi videregiver ikke af egen drift oplysningerne til andre - og vi gemmer kun oplysningerne, indtil du afmelder dit abonnement. 
 
View this email in your browser


Vinden rusker udenfor tid til indehygge og til at tjekke disse lejemål ud:


 

Lejlighed i centrum af Kolding uden støjgener, med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. 

  

Stor flot lejlighed beliggende tæt på Kolding Rådhus, med direkte udsigt til Koldinghus. Her er nem adgang til byens cafeliv og gågadesystem.

Adgang til fælles terrasse.

Hyggelig lejlighed med trægulve, hvide vægge og ovenlysvinduer.

Lejligheden indeholder lyst køkken med opvaskemaskine. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen. Badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Endvidere er der 2 lyse værelser.

Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 mdr. forudbetalt husleje.


Overtagelse :  Snarest   Størrelse : 101 m2  Husleje ex forbrug kr. 7.198,-

Aconto 800,-

 
Villa i Kolding, 5 værelser, tæt på centrum og kort afstand til skoleSkøn villa beliggende på stille vej tæt på centrum, kort afstand til skole.
Stueetagen indeholder entre med adgang til køkken/alrum med komfur, emhætte og køleskab og 2 stuer. 
På 1. sal er der 1 soveværelse, 2 værelser og et flot badeværelse. Kælderen indeholder badeværelse samt 2 disponible rum.
Forbrug afregnes direkte til forsyningsselskabet.

Kæledyr tilladt efter aftale

Tidsbegrænset leje 2 år.


Overtagelse : 01.11.2021  Størrelse : 118 m2   Husleje ex forbrug kr. 6.497,-

 

3-vær. lejlighed i Vamdrup med fælles gårdhave, fælles vaskeriStor lys og lækker lejlighed  bestående af entre, stort køkken/alrum samt soveværelse. Der installeres vaskemaskine og tørretumbler i lejligheden.
Tæt på centrum og parkeringsmulighed i ejendommens gård.
Udgang til lille altan.
Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 mdr. forudbetalt husleje.


Overtagelse : 01.10.2021  Størrelse : 90 m2   Husleje ex forbrug kr. 6.475,-

Aconto 800,-

Disse lejligheder er kun et udpluk af vores emner. Hvad vi får til udleje i morgen, ved vi ikke, så hold øje med vores hjemmeside, hvor alle vore emner bliver annonceret – www.pvlejebolig.dk
 
Ønsker du en fremvisning eller har du spørgsmål, så kontakt os gerne på mail pvj@pvjejendomme.dk eller på telefon 76 31 99 12


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PVJ Ejendomme · Jernet 4A · Kolding 6000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp