Copy
Velkommen til Nyhedsbrev for PVJ Ejendomme

Registrering af oplysninger Du har ved at abonnere på nyhedsbreve fra pvlejebolig.dk givet samtykke til, at PVJ Ejendomme II P/S må registrere dit navn og din e-mailadresse. Vi behandler oplysningerne i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen, databeskyttelsesloven og offentlighedsloven. Vi bruger kun dine oplysninger (navn og e-mailadresse) til at kunne sende dig nyhedsbreve. Vi videregiver ikke af egen drift oplysningerne til andre - og vi gemmer kun oplysningerne, indtil du afmelder dit abonnement. 
 
View this email in your browser
Solen skinner og dagene er dejlig lyse
Derfor er vi glade for at introducere denne dejlige lejlighed i Kolding

Tæt ved Marielundskoven og tæt ved indkøbsmuligheder. Yderst velindrettet, lys og venlig lejlighed med mange flotte deltaljer. Loft til kip i stue/køkken. Der er 4 værelser og 1 soveværelse. Indeholder lille altan, carport og redskabsrum.
Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Overtagelse 01.09.2019 - Størrelse: 155m² - 6 værelses - husleje excl. forbrug: 10.950

Samt denne lækre lejlighed i Kolding

Lækker lejlighed beliggende på Kirkely i Bramdrupdam (den gamle borgmestergård) tæt ved dagligvareforretning, Marielundsskoven,  motorvejsafkørslen m.v. Lejligheden har flot HTH Køkken med intregreret opvaskemaskine, køle-fryseskab og askeparket gulv med adgang til altan. Der forefindes fælles grønne områder. Forbrug - udover vand - afregnes direkte til leverandør.
Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Overtagelse 01.10.2019 - Størrelse: 98,75m² - 4 værelses - husleje excl. forbrug: 9.465

Dette lækre rækkehus i Vester Nebel

Rigtig flot rækkehus beliggende i Vester Nebel med tilhørende carport og redskabsrum. Store ovenlys vinduer med delvis fjernstyring, parket gulve og hårde hvidevarer i stål. Huset har en virkelig god planløsning helt uden spildplads og der er gulvvarme i alle rum. Tæt på indkøb og natur og kun 8 minutters kørsel fra Kolding Storcenter. Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje..
Overtagelse 01.11.2019 - Størrelse: 94m² - 3 værelses - husleje excl. forbrug: 7.795

Denne lækre lejlighed i Vamdrup

Dejlig 2 værelses lejlighed beliggende på første sal i markant ejendom i Vamdrup. Indrettet med stue og køkken i vinkel. Soveværelse med skab. Badeværelse. Der er cykelskur og fælles have. Opbevaringsrum i kælderen. Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Overtagelse 01.11.2019 - Størrelse: 68m² - 2 værelses - husleje excl. forbrug: 4.348

Samt denne carport i Haderslev

Centralt beliggende carport på 12m² udlejes på Skibbrogade i Haderslev. Depositum kr. 1.100.
Klar til overtagelse - leje kr. 220 pr. md.


Disse lejligheder er kun et udpluk af vores emner. Hvad vi får til udleje i morgen, ved vi ikke, så hold øje med vores hjemmeside, hvor alle vore emner bliver annonceret – www.pvlejebolig.dk
 
Ønsker du en fremvisning eller har du spørgsmål, så kontakt os gerne på mail pvj@pvjejendomme.dk eller på telefon 76 31 99 12


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PVJ Ejendomme · Jernet 4A · Kolding 6000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp