Copy
Velkommen til Nyhedsbrev for PVJ Ejendomme

Registrering af oplysninger Du har ved at abonnere på nyhedsbreve fra pvlejebolig.dk givet samtykke til, at PVJ Ejendomme II P/S må registrere dit navn og din e-mailadresse. Vi behandler oplysningerne i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen, databeskyttelsesloven og offentlighedsloven. Vi bruger kun dine oplysninger (navn og e-mailadresse) til at kunne sende dig nyhedsbreve. Vi videregiver ikke af egen drift oplysningerne til andre - og vi gemmer kun oplysningerne, indtil du afmelder dit abonnement. 
 
View this email in your browser
Nu er de lyse tider kommet
Derfor er vi glade for at introducere denne dejlige lejlighed i Kolding
 


Lækker lejlighed beliggende på Gl. Kongevej i Kolding. Indrettet i lyse farver og med trægulve i opholdsrum, skråvægge og lofter til kip med synlige hanebjælker. Der er stor stue og stort soveværelse med skabe. Badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Køkken i forskudt plan med udgang til egen tagterrasse. Boligen ligger i byen, men tæt på natur med skov samt udsigt til Kolding Fjord.
Der er mulighed for parkering i gården. Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Overtagelse 01.10.2019 - Størrelse: 68m² - 2 værelses - husleje excl. forbrug: 6.665

Denne lækre lejlighed i Kolding Centrum

Du kommer til at bo centralt og tæt ved bymidten. Lejligheden indeholder stue, soveværelse samt to børneværelser, køkken, entre og bad. Lejligheden indeholder også altan. Have tilkommer lejemålet i stueetagen. Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Overtagelse 01.09.2019 - Størrelse: 120m² - 4 værelses - husleje excl. forbrug: 7.996

Denne lækre lejlighed i Kolding Centrum

Flot lys lejlighed i Kolding Midtby tæt på rådhuset og med udsigt til Koldinghus. Lejligheden indeholder stort køkken med opvaskemaskine i åben forbindelse med stue, 2 værelser med indbyggede skabe, samt godt badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Overtagelse 01.08.2019 - Størrelse: 110m² - 3 værelses - husleje excl. forbrug: 7.790

Denne skønne lejlighed i Kolding Centrum


Fin lys lejlighed indeholdende stort køkken, 2 stuer, 1 værelse, 1 soveværelse og badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Til lejligheden hører 3 altaner og kælderrum. Der er mulighed for parkering i gården. Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Overtagelse 01.08.2019 - Størrelse: 112m² - 3 værelses - husleje excl. forbrug: 7.310

Dette lækre rækkehus i Vamdrup

Bo centralt i Vamdrup by i nyere rækkehusbebyggelse med kort afstand til skole og centrum.
Dejligt lyst rækkehus der indeholder 2 børneværelser, soveværelse, køkken med opvaskemaskine og i åben forbindelse til stue, badeværelse og bryggers med plads til egen vaskemaskine og tørretumbler. Der er egen have, redskabsrum og carport. Husdyr skal godkendes og skal der holdes hund eller kat i lejemålet medfører det, at der opkræves yderligere 1 md. forudbetalt husleje.
Overtagelse 01.08.2019 - Størrelse: 195m² - 4 værelses - husleje excl. forbrug: 8.005

Samt denne carport i Haderslev

Centralt beliggende carport på 12m² udlejes på Skibbrogade i Haderslev. Depositum kr. 1.100.
Klar til overtagelse - leje kr. 220 pr. md.


Disse lejligheder er kun et udpluk af vores emner. Hvad vi får til udleje i morgen, ved vi ikke, så hold øje med vores hjemmeside, hvor alle vore emner bliver annonceret – www.pvlejebolig.dk
 
Ønsker du en fremvisning eller har du spørgsmål, så kontakt os gerne på mail pvj@pvjejendomme.dk eller på telefon 76 31 99 12


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PVJ Ejendomme · Jernet 4A · Kolding 6000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp