Copy
N i e u w s b r i e f   j u n i
Ik wilde naar Portugal. Nooit gedacht dat ik het in Bergen op Zoom zou vinden.... Wat voel ik me gelukkig op onze nieuwe plek en wat is het fijn om te merken dat het universum ons aan alle kanten mee helpt. Nog twee open loods dagen in Oud-Vossemeer en dan gaan we De Kristalloods verhuizen. Veel werk waar we wel even mee bezig zijn. We hopen je eind september welkom te heten aan de Antwerpsestraatweg op nummer 484.

Kristallen Brazilië binnen

Vanwege corona heeft het lang geduurd voor de zending uit Brazilië het land uit mocht, maar hij komt er aan! Donderdag wordt de zending verwacht en wij gaan ons uiterste best doen zo veel mogelijk kristallen voor de open loods dag zaterdag in de schappen te hebben. We verwachten onder andere veel lemurische kristallen, gepolijste amfiboolkwarts,  auraliet en prachtige zwarte kyaniet. Ook leuk, er zijn weer multi colour lemurians gevonden en wij hebben een partij!
Voor groothandel, neem contact op met Ronald op 0616710736.
Zin in een sneak preview? klik op de foto.

Klankschalenconcert tussen de kristallen

18 juli is de laatste open loods dag in Oud-Vossemeer. Die dag zijn Bart en Caroline van Bodybalans uit Scharendijke aanwezig om nog eenmaal een klankconcert bij ons in het Zeeuwse te geven. In het verleden waren Bart en Caroline regelmatig te gast bij De Kristalloods en elke keer waren er weer bijzondere ervaringen. Dit keer wordt het een nog groter feest, want vanwege de 1,5 meter corona maatregel worden deelnemers verspreid tussen de kristallen gelegd. Tijdstip, kosten voor deelname en andere informatie wordt in de volgende nieuwsbrief en op facebook gegeven.

Cursusruimte in gebruik

De foto doet de ruimte eigenlijk te kort. Zó fijn geworden, onze nieuwe cursusruimte.
Vanaf september komt 'ie te huur en vanaf deze maand geef ik er mijn consulten in. Zit je met terugkerende issues in je leven waar je maar niet verder mee lijkt te komen, heb je vragen over je relatie, gezondheid of je werk? Misschien dat een biotensor consult je verder kan helpen. Klik hier voor meer informatie.

Zoek jij opslagruimte in Oud-Vossemeer?

Loods te huur

Een kleine 2,5 jaar geleden begonnen we hier met zo goed als niets. Hier zijn we mogen groeien en hebben we na de sluiting van De Vijf Wijzen een nieuwe weg gevonden. We vervolgen onze weg op onze nieuwe plek in Bergen op Zoom waar we wonen en werken combineren. Vanaf 1 oktober komt daarmee de loods in Oud-Vossemeer te huur.

Zoek jij ruimte voor opslag, handel of een andere activiteit die ik niet kan bedenken? Neem dan contact op met De Gankelhoeve voor meer informatie.

Zaterdag open loodsdag van 12.00 tot 16.00 uur.

Gankelweg 1 in Oud-Vossemeer
Facebook De Kristalloods
Website De Kristalloods
Email De Kristalloods
YouTube
Copyright © 2020 De Kristalloods / Tachyon Nederland, All rights reserved.


Bezoekadres
De Kristalloods - Gankelweg 1 - 4698 PC  Oud-Vossemeer

Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen of heb je bepaalde interesses?
Klik dan hier om je voorkeuren aan te geven of klik hier om je uit te schrijven.