Copy
N i e u w s b r i e f   s e p t e m b e r   2 0 2 2  
Zaterdag gaan we weer open voor publiek en we zijn druk bezig de laatste items van de Brazilië zending uit te pakken en de loods aan te vullen. We hebben nieuwe kettingen, hangers en armbanden op de tafels liggen en er zijn nog meer nieuwe lemurische kristallen. Ben je zaterdag verhinderd? Bezoek ons dan op één van de twee komende, grote beurzen. Van 29 september t/m 2 oktober staan we op de The Munich Show in München en van 8 t/m 9 oktober vind je ons op de Internationale Mineralenbeurs in Rijswijk. Onderstaand een impressie van wat we zoal bij ons hebben.

Golden oldies uit Indonesië

Altijd op voorraad en ook mee naar München en Rijswijk.
Van links naar rechts en van boven naar beneden: blauwe barnsteen bollen, bumble bee jaspis free forms, bumble bee schijven gepolijst, het licht doorlatende agni manitite/cintamani en bèta kwarts.

Vrolijk en giftig: bumble bee

In het buitenland vliegen de kilozakken er altijd uit (vooral wanneer we het bordje "watch out, slightly poisonous" erbij zetten),  hier in Nederland krijgen we alleen maar emails en reacties van goedbedoelende mensen die ons vragen of we toch wel weten dat bumble bee giftig is en dat het geen echte jaspis is....
Het oranje in de steen is arseen-sulfide en dat is giftig. In getrommelde vorm minder dan in het ruwe materiaal, maar toch, neem geen risico en was je handen na contact met de steen. Het is de moeite waard, want bumble bee maakt vrolijk en is onder meer goed voor concentratie en zelfvertrouwen. Oh ja, de bumble bee (jaspis laten we maar weg) bestaat uit vulkanisch gesteente van voornamelijk calciet met pyriet, zwavel het het reeds besproken arseen-sulfide.
Nieuwe zending, dit keer lekker kleine, dus goed betaalbare bumble bee trommelstenen.

Hoogenergetisch uit Brazilië

Van links naar rechts en van boven naar beneden: auraliet trommelstenen, smoky lemurians, lemurische laser, golden lemurians en tot slot ingekocht als tangerine lemurians, maar hoe meer ik ze ervaar, er naar kijk en er mee werk, voor mij zijn het pink lemurians. Zacht en vrouwelijk van energie.

Helende hartesteen: chrysopraas

Chrysopraas is een echte steen voor het hart, helpt om angst los te laten en vanuit liefde te leven. Chrysopraas wordt ook wel ‘de steen van de jeugd’ genoemd omdat hij fysiek algeheel welzijn en regeneratie brengt. Onze chyrsopraas items komen uit Indonesië en zijn 'druzy'. De minuscule kristalletjes op het ongepolijste oppervlak zorgen voor prachtige schitteringen.
Van links naar rechts en van boven naar beneden: Chrysopraas free forms, obelisken en grote harten.

The Münich Show Hal A5 stand 746

Net uit de doos: lemurische light phantoms

Vanmiddag 'unboxed': lemurian light phantoms. Natuurlijke lemurische punten met een hele lichte fantoom er in. Voor diegenen die al veel aan zichzelf hebben gewerkt en lichtvoetig door willen blijven groeien.

De Internationale Mineralenbeurs Rijswijk stand B01/C01

Soft snow rose

Nieuwe aanvulling op de snow rose lemurians die we al hadden: een klein voorraadje snow rose lemurian clusters. Zacht, liefdevol, zuiver en sereen.

Nog veel meer

Voor wie nog nooit bij ons langs is geweest, hieronder een kleine tour door de loods.

Volg ons op insta of facebook voor een beter beeld van de actuele voorraad en onze nieuwe items.

Facebook Facebook
Instagram Instagram

Speciaal: amethist met ijzer

Nog een paar kilo in voorraad van dit speciale item: amethist met ijzer. Sommigen zouden het vervuiling van de amethist noemen. Wij vinden dat de amethist diepgang krijgt door de vlagen van ijzer er in. En ik weet het, zelf namen bedenken is uit den boze, maar ametijzer klinkt toch wel erg leuk, of wat dacht je van lodolietamethist?

Tachyon therapeut worden?

Van 11 t/m 13 november wordt in de cursusruimte van De Kristalloods/Tachyon Nederland de opleiding tot tachyon therapeut gegeven. Ben jij geïnteresseerd in deze methode om lichaam, geest en ziel op een eenvoudige manier in balans te brengen?  Een manier die past bij elke andere therapie of helingsmethode. Klik op de button hieronder voor meer info.
Meer informatie

Volgende open loods zaterdag 29 oktober van 11.00 tot 16.00 uur.

Facebook De Kristalloods
Website De Kristalloods
Email De Kristalloods
Instagram
Copyright © 2022 De Kristalloods / Tachyon Nederland, All rights reserved.
Do you no longer want to receive these emails?  Please click here to unsubscribe.