Copy
N i e u w s b r i e f   a p r i l

Manifesteer je volledige potentie.

Vertical Reality 101 leert je leven vanuit de bron

Ben je al langer bezig met de patronen en blokkades in jouw bestaan, wéét je dat alles één is en ken je momenten van ongelofelijke innerlijke vrede, maar haalt het dagelijkse leven met al zijn uitdagingen je telkens weer bij je ware staat van zijn vandaan? Dan is de Vertical Reality 101 cursus jouw cursus.

De VR 101 wordt van 22 t/m 24 april bij Tachyon Nederland gegeven door Agni Rusina Kaiser, docente van Advanced Tachyon Technologies. De cursus wordt in het Engels gegeven. Mocht je dat lastig vinden, De voertaal van Agni is Duits, ze verstaat Nederlands en spreekt ook (een beetje) Nederlands.

Agni neemt je via een systematisch proces van vrij worden mee op reis naar je ware zelf en reikt methodes aan om jezelf van oude denkbeelden te ontdoen en op elk moment vanuit de universele bron te leven.

De getachyoniseerde vortex 1 hanger is speciaal voor deze cursus ontworpen. De hanger ondersteunt en intensiveert het proces van verticale uitlijning van de chakra's en de aanschaf er van is verplicht wanneer je aan de VR101 cursus deelneemt.
Meer informatie VR101

Van 8 t/m 10 juli in Bergen op Zoom

Word tachyon therapeut in één weekend!

De tachyon practitioner cursus is ontwikkeld voor professionele genezers en voor iedereen die geïnteresseerd is in heling en gezondheid.

De cursus bestaat uit theorie en praktijk en leert je in drie dagen tijd een methode om lichaam, geest en ziel weer in balans te krijgen.
De cursus is in het Engels en wordt gegeven door Agni Rusina Kaiser, die als docente al jarenlang verbonden is aan ATTI.

Het mooie van tachyon is dat het geen enkele frequentie heeft en daardoor naadloos aan reeds bestaande behandelmethodes kan worden toegevoegd. Ben je masseur? Tachyon versterkt het loslatings- en ontspanningsproces. Ben je psychotherapeut? Met tachyon komt de cliëmt sneller tot de kern. Werk je met frequentiegerelateerde apparaten? Tachyon versterkt wat goed is en neutraliseert wat niet goed is.

Tijdens de cursus wordt gewerkt met getachyoniseerde hulpmiddelen waaronder te TLC bars.
Meer informatie practitioner combo

Nieuwe producten groot succes

De recent geïntroduceerde nieuwe producten waren zo'n groot succes dat ze binnen enkele dagen tot weken uitverkocht waren. Inmiddels is de voorraad grotendeels aangevuld. De brain balancer en het merendeel van de nieuwe hangers zijn weer verkrijgbaar. Alleen voor de open, zilveren opaal hart hanger moet je wat langer geduld hebben. Waarschijnlijk is die vanaf juni weer verkrijgbaar.
Jezelf beschermen tegen elektrosmog, 4G en 5G, je immuunsysteem een boost geven en je energie opladen was nog nooit zo'n feestje als nu met de nieuwe, smaakvolle sieraden van Advanced Tachyon Technologies.
Alle sieraden bekijken

Binnenkort in de webshop verkrijgbaar

Nieuwe, getachyoniseerse 'lever back' oorbelen in aqua blauw en getachyoniseerde, opalen oorstekers.

Combo cabine maandactie!

Ontspannen, ontgiften, verruimen, genezen... Zelf ervaren wat de tachyon wellness cabine voor je kan doen? Heel de maand april krijg je meer dan 10% korting op een éénmalige sessie.

>> Voor meer informatie klik je hier. 

Facebook Tachyon Nederland
Website Tachyon Nederland
Email Tachyon Nederland
YouTube
Copyright © 2022 De Kristalloods / Tachyon Nederland, All rights reserved.Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen of heb je bepaalde interesses?
Klik dan hier om je voorkeuren aan te geven of klik hier om je uit te schrijven.