Copy
N i e u w s b r i e f  m e i
Hij is bijna af, onze nieuwe cursusruimte en ik kan niet wachten tot ik hier kan en mag beginnen. De energie is er zó fijn: meditatief, ruimtelijk, licht en toch ook aardend. Nog even geduld hebben tot de rust in ons land, ons pand en in mijn hoofd is wedergekeerd.... en dan lieve mensen, gaan we hier mediteren, workshoppen, coachen, met kristallen werken, een nieuwe lichting biotensor therapeuten opleiden, tachyon cursussen geven en nog veel meer. Ik heb er zin in.

Face time bestellen

Aanstaande zaterdag 16 mei ben je tussen 12.00 en 16.00 uur van harte welkom op de open loods dag in De Kristalloods, Gankelweg 1 in Oud-Vossemeer. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wil je toch graag stenen bestellen, dan bieden we jou de mogelijkheid tot een face time verkoop. Bel Marie-José op 0612111601 om een face time afspraak te maken. We doen dan samen een rondje langs alle kristallen en jij geeft aan welke je hebben wilt. Vanaf 75 euro worden de kristallen gratis verzonden.

Jade voor rust en sereniteit

Het is een onvoorspelbare  tijd waarin boosheid en onbegrip hand-in-hand gaan met onzekerheid en afstand. Ben jij gevoelig voor alle onrust in de maatschappij? Dan kan Jade je weer in verbinding met de rust en vrede van je hart brengen. We hebben prachtige sculpturen uit Afghanistan voor een zachte prijs .Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen zaterdag, dan is bovenstaand kristal via de webshop bestellen.
 

Zoek jij opslagruimte in Oud-Vossemeer?

Loods te huur

Een kleine 2,5 jaar geleden begonnen we hier met zo goed als niets. Hier zijn we mogen groeien en hebben we na de sluiting van De Vijf Wijzen een nieuwe weg gevonden. We vervolgen onze weg op onze nieuwe plek in Bergen op Zoom waar we wonen en werken combineren. Vanaf 1 oktober komt daarmee de loods in Oud-Vossemeer te huur.

Zoek jij ruimte voor opslag, handel of een andere activiteit die ik niet kan bedenken? Neem dan contact op met De Gankelhoeve voor meer informatie.

Zaterdag open loodsdag van 12.00 tot 16.00 uur.

Gankelweg 1 in Oud-Vossemeer
Facebook De Kristalloods
Website De Kristalloods
Email De Kristalloods
YouTube
Copyright © 2020 De Kristalloods / Tachyon Nederland, All rights reserved.


Bezoekadres
De Kristalloods - Gankelweg 1 - 4698 PC  Oud-Vossemeer

Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen of heb je bepaalde interesses?
Klik dan hier om je voorkeuren aan te geven of klik hier om je uit te schrijven.