Copy
N i e u w s b r i e f   s e p t e m b e r

Unieke methode om lichaam, geest en ziel in balans te brengen

Opleiding tot tachyon therapeut in november

Van 11 t/m 13 november komt ATTI docente Agni Rusina Kaiser weer naar Tachyon Nederland om de tachyon practitioner combo course te geven. In drie dagen tijd leer je een unieke methode om lichaam, geest en ziel in balans te brengen. Je leert alles over tachyon, de werking van tachyon en het behandelen met de getachyoniseerde producten. Ikzelf werkte al heel lang met de producten en toch heeft de cursus me een dermate grote dosis enthousiasme gebracht, dat mijn praktijk erna een enorme vlucht heeft genomen. Het mooie is ook dat het werken als tachyon therapeut kan worden gecombineerd met elke andere behandel- en genezingsmethode.
Meer informatie practitioner combo

Geef een tachyon bon cadeau!

Wist je dat je bij Tachyon Nederland ook cadeaubonnen voor een wellness sessie of bijdrage aan de aanschaf van een product kunt kopen? Een goed idee wanneer je iemand wilt verwennen met iets speciaals. Je kunt  wellness cadeaubonnen op papier naar iemand laten verzenden of een e-bon cadeau doen.
Papieren cadeaubon
Email cadeaubon

Langer profijt van getachyoniseerde producten

Micro-S de nieuwste ontwikkeling

Tachyon™ Micro-S is een nieuwe, revolutionaire uitvinding die de bestaande, getachyoniseerde producten naar een nog hoger level tilt. Micro-S is een naam voor microscopisch kleine, getachyoniseerde silica deeltjes, die na aanbrengen van een gel of crème op de huid achterblijft tot deze wordt gewassen. De deeltjes zorgen ervoor dat de werking van de tachyonenergie krachtiger werkzaam is en vele malen langer blijft duren dan bij de normale getachyoniseerde producten.


Producten met Micro-S

Micro-S is toegevoegd aan de youthing cream, de panther juice, de ultra freeze, de massage olie en de massage gel.


Niet iedereen blij

Ondanks het verbeterde resultaat is niet iedereen blij met de toevoeging van de getachyoniseerde silica korreltjes aan hun oude, vertrouwde product.
Daarom worden van alle bovenstaande producten in Amerika op dit moment ook weer producten zónder Micro-S geproduceerd. Wanneer die in Europa verkrijgbaar zijn, is nog even afwachten.
Meer info Micro-S

Speciaal voor nieuwsbrief abonnees:
het hele weekend 10% korting op alle producten m.u.v. de supplementen. Ga naar de 
webshop en vul via je winkelwagentje de onderstaande code in:

Weekend10%

De code is alleen dit weekend geldig. Vergeet je de code te gebruken, dan worden er achteraf geen restituties gedaan en er wordt ook geen korting gegeven op eerder gedane bestellingen. De korting geldt niet in combinatie met andere kortingen.
Facebook Tachyon Nederland
Website Tachyon Nederland
Email Tachyon Nederland
YouTube
Copyright © 2022 De Kristalloods / Tachyon Nederland, All rights reserved.Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen of heb je bepaalde interesses?
Klik dan hier om je voorkeuren aan te geven of klik hier om je uit te schrijven.