Copy
n i e u w s b r i e f   n o v e m b e r
Lieve vrienden en bekenden van De Vijf Wijzen,

Bij groei hoort overgang. Je kunt het oude niet ontstijgen zonder tijd te nemen om uit te zoeken wat je mee wilt nemen naar de nieuwe fase, wat nog kloppend is en wat echt passé is. Je hebt tijd en ruimte nodig om het nieuwe te laten ontstaan, er actief mee aan de gang te gaan, los te laten wat niet meer past en nieuwe dingen uit te proberen om uiteindelijk herboren te worden. Als mens maak je dat in bepaalde periodes in je leven mee, maar ook bedrijven kennen dit. Zeker wanneer het slechts één mens achter het bedrijf is die het bedrijf maakt. De Vijf Wijzen is op een punt belandt waarop de naam en de energie van de naam niet langer de lading dekken. Al langere tijd speel ik met het idee om de kristallen en de tachyon van elkaar te scheiden en - ook al ben ik de bindende factor - ze voor de buitenwereld in twee etalages te tonen: Tachyon Nederland en De Kristalloods.Dat gaat de komende maanden vorm krijgen in nieuwe websites en webshops en ook voor de nieuwsbrief kun je aangeven of je alle informatie wilt blijven ontvangen of een keuze wilt maken voor alléén tachyon nieuws of alleen nieuws vanuit De Kristalloods. De Vijf Wijzen is begonnen aan haar overgang!
Klik hier om je voorkeuren in te stellen.
Niet vergeten:
aanstaande zaterdag open loods van 11.00 tot 16.00 uur met 10% korting op alle hangers. Welkom.

Workshop mandala stenen schilderen

Zelf de mooiste stenen schilderen? Woensdagmiddag 7 november geeft Annette Goedegebuure in De Kristalloods een workshop mandala stenen schilderen. Bedoeld voor jong en oud. De kosten bedragen € 17,50 per persoon inclusief materialen, een hapje en een drankje. Meer info of aanmelden? Mail naar annettegoedegebuure@hotmail.com.

Gratis naar Intergem Antwerpen?

Als standhouder heeft De Vijf Wijzen vier kaartjes weg te geven. Klik hier als je het leuk vindt om op zaterdag 17 of zondag 18 november naar deze sprankelende beurs in het Kinepolis center in Antwerpen te gaan.

Helende klankschaal sessies

Een moment voor jezelf in de zo drukke decembermaand? Tijdens de open loodsdag van 1 december zijn Bart en Caroline Bij de Vaate van Bodybalans aanwezig en kun je voor 15 euro in een persoonlijke sessie kennis maken met de helende en ontspannende werking van klankschalen. Om 16.00 uur is er een afsluitende groepssessie waarbij je liggend of zittend in de klanken wordt ondergedompeld.De individuele sessies zijn op inloop; voor de groepssessie moet je je opgeven in verband met de beschikbare ruimte.
Meer informatie? Klik hier.
Aanmelden? Klik hier.

Biotensor basiscursus

Een biotensor is een radionisch meetinstrument waarmee je heel eenvoudig kunt testen of iets goed of niet goed voor je is. Handig voor duizend-en-één-dingen. Bijvoorbeeld om te kijken welke voedingsproducten je wel mag of niet mag, om uit te vinden of er verstoorde energievelden in je huis zijn, of je misschien andere middelen nodig hebt dan je nu gebruikt, wat de hond mankeert en om je chakra's in balans te brengen.
 
(Bijna) iedereen kan het leren. Ook jij! Geïnteresseerd? Donderdag 10 januari geef ik weer een biotensor basis cursus.
Meer informatie? Klik hier.
Aanmelden? Klik hier.

Agenda komende tijd
[klik op de activiteit voor meer informatie]

Facebook De Vijf Wijzen
Website De Vijf Wijzen
Email De Vijf Wijzen
Copyright © 2018 De Vijf Wijzen, All rights reserved.


Bezoekadres
De Kristalloods - Gankelweg 1 - Oud-Vossemeer

Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen? Klik dan hier om je uit te schrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp