Copy
Aanstaande zaterdag 26 november hebben we een speciale gast tijdens de open loods. Van 10.00 tot 16.00 uur is insta fenomeen The Gem Girl met haar kristallen aanwezig. Je kunt dan zowel bij The Gem Girl als bij De Kristalloods de mooiste kristallen scoren. The Gem Girl is gek op alles wat glittert; bij De Kristalloods houden we van hoogenergetische, lemurische en nieuwetijds kristallen, liefst ruw. Daarnaast zorgen we ook altijd voor bijzondere, geslepen punten uit Brazilië en hebben we zo'n beetje alles uit Indonesië waar we zelf blij van worden.
We verwachten dat het drukker wordt dan normaal en hebben daarom voor deze ene keer onze openingstijden uitgebreid. Wil je de drukte vermijden? Kom dan tussen 09.00 en 11.00 uur of van 16.00 tot 17.00 uur.

Nieuw op de tafels

Er is altijd wel wat nieuws te ontdekken in De Kristalloods. Hieronder een een kleine selectie van nieuw uitgepakte items.
Kristalheldere free forms met een hoge vibe uit Serra do Cabral. Krachtige eye cathers die elke vastzittende energie los trillen.
Natuurlijke punten ruwe zwavel in kwarts uit Bahia, Brazilië. Goed om snel en doeltreffend blokkades op te lossen en negativiteit te zuiveren.
Zeldzame combinatie van calciet met pyriet uit Bahia, Brazilië. Voor diepe transformatie op een vriendelijke manier.
Yes. Nieuwe vondst golden lemurians uit Bahia. Deze goldens zijn ook echt goud, goud! Een ascentiesteen die verbindt met het Goddelijke en de oeroude kennis over heling zoals dat in het lemurische tijdperk gebeurde.

Ik geef je mijn hart

De cadeautjesmaand komt er weer aan. Weet je niet wat te geven? Een hartje doet het altijd goed. Wat te denken van dit hele speciale, facetgeslepen hart van bergkristal?

Mijn favorieten

Waar ik eerst altijd helemaal gecharmeerd was van hoogenergetische, heldere kristallen, ben ik de laatste tijd vooral gek op heldere kristallen met een coating erop. Zoals de grey lemurian coated kristallen en wauw oh wauw, zó mooi, fijngevoelig en krachtig tegelijkertijd: de coated kaarskwartsen, ook wel inner light traveler genoemd.
 

Rondje loods

Voor wie nog nooit bij ons langs is geweest of voor wie het al een tijdje geleden is, hieronder een kleine tour door de loods.

Volg ons op insta of facebook voor een beter beeld van de actuele voorraad en onze nieuwe items.

Facebook Facebook
Instagram Instagram

Volgende open loods vrijdag 16 december van 13.00 tot 19.00 uur en zaterdag 17 december van 11.00 tot 16.00 uur.

Facebook De Kristalloods
Website De Kristalloods
Email De Kristalloods
Instagram
Copyright © 2022 De Kristalloods / Tachyon Nederland, All rights reserved.


Do you no longer want to receive these emails?  Please click here to unsubscribe or update your preferences.