Copy
N i e u w s b r i e f  d e c e m b e r

Zaterdag 18 december speciale Kerst Kristalloods

Buiten een vuurschaal en kerstbomen met lichtjes, binnen lekkere warme chocolademelk, kerstmuziek, en vooral heel veel mooie, nieuwe stenen. We hebben er zin in om het jaar gezellig en sfeervol af te sluiten. Kom je langs? Van 11.00 tot 16.00 uur zijn we open. We kijken er naar uit je te zien!
Weinig ruimte in je huis? Met deze fuchsiet op standaard creëer je in een handomdraai een kerstsfeertje. Het grote voordeel: je hoeft geen naalden te ruimen en na de feestdagen blijft de glimmende groene fuchsiet een blikvanger in je huis.

Nieuwe voorraad uit Brazilië binnen

De tafels en schappen zijn weer gevuld met heel veel nieuwe stenen. Hieronder een impressie.
Van links naar rechts en van boven naar beneden: Yittrium fluoriet uit Argentinië, fuchsiet op standaard uit Bahia, smaragd op matrix uit Bahia en engelen (amfibool) light citrienkwarts uit Curvelo.

Geef een hartje cadeau!

Iemand waar je van houdt een speciaal hartje geven of iemand die je een hart onder de riem wil steken blij maken met een bijzonder hart? Dan kun je je hartje letterlijk en figuurlijk ophalen bij De Kristalloods. We hebben ongelofelijk veel verschillende soorten, grote en kleine harten variërend van de meest gewilde rozenkwarts, amethist en golden healer harten tot aan exclusievere harten van super 7, Carribische blauwe calciet, aardbeikwarts en blue navy opaal.

Andere activiteiten bij De Kristalloods

Wist je dat De Kristalloods een fijne cursusruimte heeft waar regelmatig activiteiten met betrekking tot zelfontplooiing worden gehouden?
Ook voor het nieuwe jaar staat er elke maand weer het nodige gepland. Hieronder een overzicht. Klik op de link als je meer informatie wenst. Wil je standaard op de hoogte worden gebracht van cursussen en workshops van De Kristalloods? Geef dit dan aan bij je voorkeuren.

Nieuw ruw in 'the house'

Van links naar rechts en van boven naar beneden: mega schijven dendrieten agaat uit Indonesië , apofylliet uit India, Albiet met mica uit Brazilië en medium tot grote stukken woestijnroos en coelestien.

Volgende open loodsdag op zaterdag 29 januari van 11.00 tot 16.00 uur.

Facebook
Website
Email
Copyright © 2021 De Kristalloods / Tachyon Nederland, All rights reserved.Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen of heb je bepaalde interesses?
Klik dan hier om je voorkeuren aan te geven of klik hier om je uit te schrijven.