Copy
N i e u w s b r i e f   j a n u a r i

Zaterdag 29 januari open loods

Grote schoonmaak, prijzen en reorganiseren, dat zijn zo'n beetje de werkzaamheden waar we de afgelopen weken dag in dag uit mee bezig zijn geweest. Een nieuw jaar vraagt om een frisse start. Zaterdag heten we je welkom in een volledig opgeschoonde en aangevulde Kristalloods. Tussen 11.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom. We kijken er naar uit je te ontmoeten!
Van links naar rechts en van boven naar beneden: megapunt fantoom lodoliet uit Curvelo, tangerine sugar blades uit Corinto, trolleit uit Bahia en citrienkwarts met amfibool en regenboog uit Curveilo
Van boven naar beneden en van links naar rechts: blauwe toermalijn in kwarts uit Aracuaí, obelisken van witte pluimagaat en rode chalcedoon uit Indonesië, apofylliet.
Geen tijd om langs te komen zaterdag?

Claim jouw stukken tijdens de 'live' op instagram zondag.

Een idee van het immer enthousiaste Zenmeisje. Zondag is ze een dag met haar team bij De Kristalloods voor een 'live' op instagram in maar liefst drie etappes. Wil je erbij zijn? Via onderstaande link vind je alle info.
Instagram Instagram

Dubbeleinders brengen balans

Bij het uitpakken van nieuwe kristallen doken er allemaal natuurlijke dubbeleinders op. Niets is voor niets en ineens viel het kwartje: dubbeleinders brengen balans en als er iéts nodig is in deze turbulente tijd waarin velen lijnrecht tegenover elkaar staan, is het wel balans. Hoe mooi dat we juist nu zo veel dubbeleinders in alle varianten uitpakken! Een dubbeleinder brengt balans in je energiesysteem doordat een dubbeleinder aan beide zijden zowel energie toevoert als afvoert. Leg een dubbeleinder tussen je derde (zonnevlecht) chakra en je vierde (hart) chakra en je gaat veel meer rust in je lijf ervaren. Dat is doordat de verbinding tussen je persoonlijkheid en je hogere zelf wordt hersteld, verstevigd en uitgebalanceerd.
Van boven naar onder en van links naar rechts golden lemurians, selfhealing chlorietkwarts en chlorietkwarts.

Mediteren bij De Kristalloods

Eén vrijdag per maand is er een meditatieochtend bij De Kristalloods. De eerstvolgende is op vrijdag 4 februari. Meedoen of meer info? Op facebook vind je meer informatie.

Volgende open loodsdag zaterdag 29 januari van 11.00 tot 16.00 uur.

Facebook
Website
Email
Copyright © 2022 De Kristalloods / Tachyon Nederland, All rights reserved.Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen of heb je bepaalde interesses?
Klik dan hier om je voorkeuren aan te geven of klik hier om je uit te schrijven.