Copy

Tachyon Nederland/De Kristalloods
Cursussen najaar/winter

Biotensor verdiepingsdag 'verbinding en vertrouwen'

Verdiepingsdagen zijn los te volgen dagen waarin je wordt uitgenodigd om jouw invoelend vermogen te verdiepen in combinatie met het werken met een biotensor. Elke dag heeft zijn eigen thema. Je kunt meedoen als je al eens een biotensor basiscursus hebt gevolgd.
Ook wanneer je niet van plan bent therapeut te worden, kun je meedoen met een verdiepingsdag als het thema  jou aanspreekt.

De eerstvolgende themadag is op donderdag 28 oktober. Die dag staat in het teken van het thema 'verbinding en vertrouwen'. Twee basisvoorwaarden voor een goede, intermenselijke relatie. Of het nou gaat om je werk, vriendschap, familie of de liefde. Zonder wederzijdse verbinding en vertrouwen is er geen bevredigende relatie. Heel belangrijk dus om voor jezelf op een rijtje te hebben hoe jij de verbinding maakt en hoe je omgaat met mensen die vooral niet open staan voor echt contact. Spreekt het thema je aan? Je kunt nog aansluiten.
Meer info verdiepingsdag 'verbinding en vertrouwen'
Aanmelden verdiepingsdag 2

Biotensor verdiepingsdag 'keuze en kracht'

De derde en tevens laatste biotensor verdiepingsdag van dit jaar is op donderdag 25 november. Een dag lang word je uitgedaagd om je ware kracht op te pakken. Gewoon aanwezig zijn - als het moet zelfs in het oog van de orkaan - en doen wat je doen moet zonder van je stuk te raken, dat is ware kracht. Gestaag doorgaan met je missie en in de actie komen of achterover leunen wanneer dat nodig is, dat is ware kracht. Van je stuk raken mag trouwens ook. Dat hoort bij ware kracht. Als je er maar niet in blijft hangen. Hoe ga jij om met tegenspoed, met je missie en met anderen? Durf jij je te laten zien? Hoe zet je jezelf neer als het gaat om jouw zaak en hoe wend je jouw kracht aan in consulten of de werkrelatie? Ga je conflicten uit de weg, zoek je ze juist op of zoeken ze jou op? Allemaal vragen en issues waar je verdieping en helderheid op kunt krijgen als je meedoet op 25 november. 
Meer info verdiepingsdag 'keuze en kracht'
Aanmelden verdiepingsdag 3
Vrijdagochtend 12 november en 10 december van 09.30 tot 11.30 uur meditatieochtend. Aanmelden nodig i.v.m. beperkte ruimte. Entree 10 euro.

info@dekristalloods.nl

Voor wie het heft in eigen hand wil nemen

Biotensor basis cursus op donderdag 20 januari 2022

In één dag tijd leer je de basisbeginselen van het testen met een biotensor. (Bijna) iedereen kan het leren, dus ook jij.
Een biotensor is een radionisch meetinstrument (een handvat met een spriet met een ringetje er aan) wat heel eenvoudig aangeeft of iets goed of niet goed voor je is.
In slechts een paar uur tijd maakt Marie-José je zo veel als mogelijk vertrouwd met de biotensor en kun je oefenen met het testen van je eigen energieniveau, dat van anderen, het gebruik van supplementen en bloesem remedies, het testen van straling, voeding en het in balans brengen van energievelden.


Meer weten? Klik op onderstaande button.
Biotensor basiscursus info
Biotensor basiscursus aanmelden
Géén consulten
Vanwege de laatste loodjes van de verbouwing in het pand aan de Antwerpsestraatweg geeft Marie-José tot medio januari geen consulten. Wil je dat iemand met je meekijkt? App of mail voor een doorverwijzing.
Facebook Tachyon Nederland
Website Tachyon Nederland
Email Tachyon Nederland
YouTube
Copyright © 2021 De Kristalloods / Tachyon Nederland, All rights reserved.


Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen of heb je bepaalde interesses?

Klik dan hier om je voorkeuren aan te geven of klik hier om je uit te schrijven.