Copy
N i e u w s b r i e f  s e p t e m b e r

Zaterdag 18 september open loods

Omdat we een lange tijd dicht zijn geweest, hebben we aanstaande zaterdag 18 september verruimde openingstijden. Tussen 10.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom. Er ligt weer veel moois in de schappen en op de tafels.
Van link naar rechts en van boven naar beneden: Lithium kathedraalkwarts, Lemurian Snow Rose, Landschaps citrien kwarts en diverse merkbaba's.

Lemurische kwarts parade

Lemurische kwarts is niet zo maar kwarts en noem het nooit bergkristal! Een lemurische punt, laser of cluster heeft een veel hogere vibe en kan je, als je er voor open staat, in contact brengen met de geneeskunst uit de oude lemurische beschaving. Een lemurisch kristal raakt je in je ziel en opent je om hoge lichtfrequenties te ontvangen.
Heldere lemurische kathedraal kwarts en een lemurische fantoom.

Thema: zijn wie je bent

Biotensor verdiepingsdag op 23 september

De verdiepingsdag is voor iedereen die al eens een basiscursus heeft gevolgd en zich verder wil bekwamen in het testen met mensen en het verder ontwikkelen van zijn/haar invoelend vermogen. Er wordt een reeks van zes verdiepingsdagen gepland, waarvoor je je afzonderlijk kunt inschrijven. Volg je ze allemaal, dan mag je jezelf aan het einde en na het voltooien van een persoonlijke test, biotensor therapeut noemen. De verdiepingsdagen zijn altijd op een donderdag.
Meer informatie
Aanmelding biotensor verdiepingsdag

2 en 3 oktober staan wij op de Internationale Mineralenbeurs in Rijswijk. Bezoek ons daar!

Nieuwe zending labradoriet in de schappen. Vaak met prachtige diepblauwe glans.

Vrijdag 8 oktober meditatieochtend

Yes. We gaan er weer mee beginnen. Lekker samen mediteren. Doe je mee? Vrijdagochtend 8 oktober van 09.30 tot 10.30 uur met aansluitend koffie/thee en samen delen. Deur open vanaf 09.15 uur. Entree 10 euro.
Opgave is nodig in verband met een beperkt aantal plaatsen.
 
Aanmelding meditatie ochtend

Purpuriet tegen vermoeidheid

Nieuw binnen uit Tocantins in Brazilië, mooie kwaliteit purpuriet. Ben je moe, lusteloos of zie je het niet meer zitten? Purpuriet overwint lichamelijke en mentale vermoeidheid. Het  is een zuiverende en beschermende steen, die niet alleen je energiebanen en je aura reinigt, maar ook prima gebruikt kan worden om de energie in je huis te reinigen. Wil je je huis verkopen? Ook daar kan purpuriet je bij helpen. Laatste weetje: purpuriet  maakt je vrij van remmingen en zelfopgelegde begrenzingen waardoor er ruimte komt voor groei.

Volgende open loods dag zaterdag 30 oktober

Facebook De Kristalloods
Website De Kristalloods
Email De Kristalloods
YouTube
Copyright © 2021 De Kristalloods / Tachyon Nederland, All rights reserved.
Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen of heb je bepaalde interesses?
Klik dan hier om je voorkeuren aan te geven of klik hier om je uit te schrijven.