Copy
N i e u w s b r i e f   m e i

In juni géén open loods!

21 mei zijn we open voor particulieren

Tussen 11.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom. De koffie, thee en wat lekkers staan klaar bij de ingang en we hebben de laatste nieuwe stenen uit Brazilië uitgepakt en op de tafels gezet. Wederom veel verrassende aanwinsten, een paar hebben we er in deze nieuwsbrief voor je uitgelicht.
Van links naar rechts en van boven naar beneden: Tweekleurige aragoniet punten, dendrietenagaat bol, luipaard amethist hart, slangenjaspis hart en gouden golden healer punten (nieuwe partij golden healer gold+ uit Bahia, Brazilië).
We hadden ze al eerder, maar deze zijn de overtreffende trap van alle mozaïek chalcedoon die we tot nu toe hadden. Een hele nieuwe partij met verrassende vormen, figuren en kleuren.

Record keeper en trigonic rookkwarts uit Curvelo

Informatie ophalen uit lang vervlogen tijden. Het is mogelijk. Alles wat ooit is gebeurd, nu gebeurt en nog zal gebeuren, is immers opgeslagen in de Akasha. Record keepers (verzonken driehoek in de punt) en trigonics (omgekeerde driehoek in de punt) geven je toegang tot deze informatie. Mediteer met een record of trigonic kristal en ga met je duim over de records of trigonics. Wanneer je open en ontvankelijk bent, zonder iets te willen forceren, komt de informatie tot je. Record keepers vind je miet vaak, trigonische kristallen zijn nóg zeldzamer. Trigonics openen niet alleen deuren naar het verleden, ook naar de toekomst. We hebben een partij rookkwarts record keepers en trigonale rookkwartsen uit Curvelo in Brazilië. Sla je slag, want ze komen niet vaak voor!

Gouden amethist: nieuwe combi van amethist met golden healer

Nieuw op de tafels: ruwe punten van golden healer met amethist punten. Uit de regio Bahia in Brazilië. Een echte steen voor deze tijd van transformatie. Brengt licht in al je energievelden en combineert de helende werking van de golden healer met de spirituele diepgang van amethist.

Amethist blijft verbazen

Amethist, de steen voor spiritueel ontwaken en troost, blijft boeien en verbazen. We hebben voor elk wat wils. Nieuwe jumbo sugar scepters, fantoom punten, ranke geslepen wands en de oude vertrouwde base cut geodes in heerlijk betaalbaar formaat.
Nieuwe, gekke vondst is de panter amethist. Een gevlekte amethist met hematoïde kwarts, chalcedoon/agaat. en we vermoeden ook wat prasioliet gezien de groenige kleur. Deze amethist combineert spiritueel ontwaken met diepe aarding en integratie op alle levels.

Samen mediteren bij De Kristalloods

Ongeveer één vrijdag per maand is er een meditatieochtend bij De Kristalloods. De eerstvolgende is vrijdag 10 juni. We starten om 09.30 uur, vanaf 09.15 uur is de deur open. Samen mediteren is fijn omdat je met elkaar de energie versterkt. Het wordt dan gemakkelijker om naar binnen te keren en je rust te vinden. Marie-José leidt de meditatie in en na afloop is er koffie of thee. Deelname kost 10 euro.
Aanmelden

Volgende open loodsdag zaterdag 16 juli van 11.00 tot 16.00 uur.

28 en 29 mei staan we op de Internationale Mineralenbeurs in Rijswijk. Bezoek ons daar! Standnummer Z27-Z28. Bij binnenkomst links acheraan tegen de wand.
Facebook
Website
Email
Copyright © 2022 De Kristalloods / Tachyon Nederland, All rights reserved.Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen of heb je bepaalde interesses?
Klik dan hier om je voorkeuren aan te geven of klik hier om je uit te schrijven.