Copy
N i e u w s b r i e f   m a a r t

Zaterdag 26 maart open loods

Aanstaande zaterdag zijn we van 11.00 tot 16.00 uur geopend voor particulieren. De knuffelstenen tafel is royaal aangevuld en uit Indonesië hebben we onder andere nieuwe, prachtige, ijslandspaat calciet bergen, engelen chalcedoonkwarts en sparkling rode jaspis free forms. We hebben een kortingsactie van 50% korting (!) op coelestien én er komt er deze week een nieuwe zending uit Brazilië binnen. We gaan hard ons best doen om de eerste stukken zaterdag op de tafels te hebben. We zien je graag zaterdag, tot dan!
Van links naar rechts en van boven naar beneden: ijsland spaatcalciet bergen en staven, drusy rode jaspis en engelen chalcedoonkwarts.

50% korting op coelestien

Meditatie ochtend verzet!

Ongeveer één vrijdag per maand is er een meditatieochtend bij De Kristalloods. De eerstvolgende zou aanstaande vrijdag 25 maart zijn, maar deze is verzet naar volgende week vrijdag 1 april. Wil je meedoen? Meld je aan via de onderstaande button. Wil je meer info? Kijk op facebook.
Aanmelden

Grote voorraad mini amethist geodes uit Uruguay.

Altijd leuk om cadeau te geven, op je nachtkastje te hebben of in de woonkamer een plekje te geven. Kleine amethist stukken met een platte onderkant om weg te zetten. Uit Artigas in Uruguay.
Wist je dat je bij De Kristalloods ook terecht kunt voor een sessie in de tachyon cabine? Goed voor een totale reset van je energiesysteem.
Klik hier voor meer informatie.

Volgende open loodsdag zaterdag 30 april van 11.00 tot 16.00 uur.

Facebook
Website
Email
Copyright © 2022 De Kristalloods / Tachyon Nederland, All rights reserved.Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen of heb je bepaalde interesses?
Klik dan hier om je voorkeuren aan te geven of klik hier om je uit te schrijven.