Copy
N i e u w s b r i e f  n o v e m b e r

Open loods verzet naar woensdag 1 december

Vanwege privé omstandigheden is de open loods van aanstaande zaterdag 27 november verzet naar woensdag 1 december. Mocht er een totale lock down komen, dan gaat deze dag vanzelfsprekend niet door. Maar anders: meer dan welkom. We kijken er naar uit je te zien! We zijn woensdag aanstaande geopend van 13.00 tot 19.00 uur.

Nieuwe voorraad uit Indonesië binnen

De voorraad grape agaat is weer aangevuld Wat is het toch een fotogenieke steen met een magische schittering. Onmogelijk om daar niet van te houden. Beetje bling bling, beetje magie en oeroude energie.

Nog meer moois uit Indonesië

Van links naar rechts en van boven naar onder: bloedrode jaspis obelisken en medium harten met drusy chalcedoon erin. De Kerst kan beginnen! Tot slot: crazy lace agaat, ook met drusy chalcedoon openingen erin. Dromerig en gek tegelijkertijd.

Sprankelende self healers uit Brazilië

Zit je met oude, pijnlijke stukken? Probeer eens een meditatie met deze kleine, krachtige self healers uit Brazilië. Helder en onversaagbaar geven ze je inzicht in je proces en helpen ze je op weg naar heling. Ze zijn klein, dus goed betaalbaar en overal mee naar toe te nemen voor een steuntje in de rug wanneer nodig.
Een self healer is een kristal dat lang geleden is gebroken of door enorme seismische schokken van zijn matrix is afgebroken. Eenmaal gebroken of afgebroken begint het kristal zichzelf in de loop van duizenden jaren tijd te helen door nieuwe, drusy of etched kristalletjes te vormen.

Verdiepingsdag en meditatie

In december staan nog twee activiteiten gepland. Mits corona geen roet in het eten gooit, is er vrijdagmorgen 10 december een meditatieochtend en donderdag 16 december een biotensor verdiepingsdag voor iedereen die de basiscursus al eens gevolgd heeft.
Meditatie ochtend info
Verdiepingsdag info

Zon, maan, lucht en aarde

Citroencalciet voor een beetje zonnekracht in de donkerste maanden van het jaar. Regenboogmaansteen voor de vrouwelijke, intuïtieve energie. Dromerige schijfjes larimar voor wie het liever luchtig houdt en robuuste desert/peach calciet voor wie met beide benen op de grond moet blijven.

Volgende open loodsdag op zaterdag 18 december van 11.00 tot 16.00 uur.

Facebook
Website
Email
Copyright © 2021 De Kristalloods / Tachyon Nederland, All rights reserved.Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen of heb je bepaalde interesses?
Klik dan hier om je voorkeuren aan te geven of klik hier om je uit te schrijven.