Copy
N i e u w s b r i e f   j u l i

Zaterdag 24 juli open loods

Aanstaande zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur staat de deur van De Kristalloods weer wijd open om je te verwelkomen. Zoals altijd hebben we veel moois in huis en ook weer wat nieuwe items waaronder desert calciet en jungle serpentijn uit Pakistan. Uit Brazilië lemurische rookkwarts, kleine punten natuurlijke sjamanen citrien, manifestatiekwartsen en Brookiet in kwarts. Altijd in huis: agni manitite, bumble bee jaspis, auraliet 23, lemurische lasers etc. en nieuw op voorraad Afghaanse Jade.
Van link naar rechts en van boven naar beneden: getrommelde chlorietkwarts, desert calciet, punten van natuurlijke aardbeikwarts en toermalijn met ijzer, lemurische rookkwarts.

Manifestatiekwarts helpt je doelen te realiseren

Een manifestatiekristal is een kwarts waarbinnen één of meerdere andere kristallen groeien. Deze bijzondere constructie helpt je bij het realiseren van je huidige wensen, doelen en je levensdoel. Een manifestatiekristal geeft duidelijkheid in je leven en in je levenslessen en zorgt voor kracht en stabiliteit. 

Brookiet kwarts opent je naar boven

Brookiet in kwarts is een zeldzamer en bijzonder krachtig kristal. Een echte ascensiesteen. Brookietkwarts verhoogt je trilling en stimuleert een verruimd bewustzijn met behoud van aarding. Helpt bij het ontwikkelen van een kosmisch perspectief op alles wat je bezig houdt en wat gaande is in de wereld.

Volgende open loods dag zaterdag 18 september

Biotensor workshops in september

Donderdag 9 september staat een biotensor basiscursus gepland.
Donderdag 23 september een biotensor verdiepingsdag.
De verdiepingsdag is voor iedereen die al eens een basiscursus heeft gevolgd en zich verder wil bekwamen in het testen met mensen en het verder ontwikkelen van zijn/haar invoelend vermogen. Er gaan meerdere verdiepingsdagen gepland worden, waarvoor je je afzonderlijk kunt inschrijven. Volg je ze allemaal, dan mag je jezelf aan het eind van een reeks verdiepingsdagen biotensor therapeut noemen. De verdiepingsdagen zijn altijd op een donderdag.
Binnenkort volgt meer informatie. Als je wilt, kun je je wel vast voorinschrijven.
Vooraanmelding biotensor workshop
Facebook De Kristalloods
Website De Kristalloods
Email De Kristalloods
YouTube
Copyright © 2021 De Kristalloods / Tachyon Nederland, All rights reserved.
Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen of heb je bepaalde interesses?
Klik dan hier om je voorkeuren aan te geven of klik hier om je uit te schrijven.