Copy
n i e u w s b r i e f   d e c e m b e r
Lieve vrienden en bekenden van De Vijf Wijzen,

Hoe leuk het ook is, de sinterklaas en kerstperiode, het is ook altijd een beetje een 'over the top tijd'. Zelf sta ik daar heel dubbel in: aan de ene kant geef ik ineens toch meer uit dan ik mij eigenlijk kan permitteren, geniet ik van de luxe diners en het uitslapen in de kerstvakantie en aan de andere kant wil ik eigenlijk niet meegaan in die gekte en kan ik ook zo maar kiezen voor gezond vroeg op, in ouwe legging op de bank een filmpje kijken met een zak chips en op tijd naar bed. Wat is jouw kerst? Waar kijk jij naar uit en waar zie je tegenop? Waar gaat je hart sneller van kloppen en wanneer voel jij "dit gaat me te ver?" Mijn advies: zoek de balans en waar je hart ook naar uitgaat, De Vijf Wijzen heeft voor alle 'moods' wat goeds. Iedereen fijne feestdagen, maak er wat moois van!

Ga jij voor een luxe kerst?

Kijk dan eens in onze uitgebreide collectie betoverende en luxe hangers van Starborn Creations. Sieraden met een hoofdletter S voor de luxe vrouw van deze tijd.
Nieuwsgierig naar meer? Klik hier.

Ga jij voor een ontspannen kerst?

Boek dan nú een sessie in de tachyon ervaringsstoel. Heel de maand december geen 35, maar slechts 25 euro inclusief een voetmassage met tachyon massagegel. Tachyon brengt al je energievelden in balans. Resetten tijdens een moment van rust en aandacht voor jezelf.
Meer informatie? Klik hier.

Ga jij voor een koopjeskerst?

Kijk dan snel naar de aanbiedingen in mijn webshop: diverse hangers en ook de laatste flower of life sieraden met kortingen tot wel 25%.
Klik hier voor alle aanbiedingen

Leer testen met een biotensor

Een biotensor is een radionisch meetinstrument waarmee je heel eenvoudig kunt testen of iets goed of niet goed voor je is. Handig voor duizend-en-één-dingen. Bijvoorbeeld om te kijken welke voedingsproducten je wel mag of niet mag, om uit te vinden of er verstoorde energievelden in je huis zijn, of je misschien andere middelen nodig hebt dan je nu gebruikt, wat de hond mankeert en om je chakra's in balans te brengen.
 
(Bijna) iedereen kan het leren. Ook jij! Geïnteresseerd? Donderdag 10 januari geef ik weer een biotensor basis cursus.
Meer informatie? Klik hier.
Aanmelden? Klik hier.
Zaterdag 12 januari open loods van 12.00 tot 16.00 met gratis edelsteen hanger pakket voor iedere bezoeker!

Ontspannen, genezen en groeien met tachyon

Ervaar zélf dat het kan. Tijdens de intensieve tachyon training op 9 februari in De Kristalloods.Meer info? Klik hier.

Agenda komende tijd
[klik op de activiteit voor meer informatie]

Facebook De Vijf Wijzen
Website De Vijf Wijzen
Email De Vijf Wijzen
Copyright © 2018 De Vijf Wijzen, All rights reserved.


Bezoekadres
De Kristalloods - Gankelweg 1 - Oud-Vossemeer

Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen? Klik dan hier om je uit te schrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp