Copy
N i e u w s b r i e f   a p r i l

30 april zijn we open voor particulieren

Tussen 11.0 en 16.00 uur ben je van harte welkom. De koffie, thee en wat lekkers staan klaar bij de ingang en er zijn weer veel nieuwe stenen die jouw aandacht vragen. Hieronder een hele kleine greep uit ons huidige assortiment.
Van links naar rechts en van boven naar beneden: natuurlijke punten agnitiet (ook wel pink fire azeztuliet, hematoïde kwarts of red healer genoemd), super seven punten, nieuwe plakken versteend hout, roze Himalaya kwarts. en vrolijke calciet met jaren '60 look.

Magische lasers uit Brazilië

Heel, heel blij zijn we met onze nieuwe zending magische laserkwartsen uit Brazilië. Een paar jaar terug werd dit bijzondere, hoogenergetische en dromerige kristal in Binnen Mongolië gevonden en tot onze verbazing konden we een gelijksoortig lot uit Brazilië bemachtigen. Het zijn 'singing' lasers, ze maken een etherisch geluid en hebben een coating van calciet/hematiet.

Nieuwe lodoliet en chlorietfantoom

Intrigerend, raadselachtig en vol verrassingen. Op lodoliet en chlorietfoomkwartsen raak je nooit uitgekeken. We hebben weer veel nieuwe stukken in de kasten en op de tafels staan. Ze vliegen altijd weg, dus sla je slag!

Bollentijd

Kristallen bollen zijn bijzonder. Waar een punt heel gericht zijn energie uitstoot, zorgt een bol voor een diffuus, 360 graden energieveld. Zacht en toegankelijk. Veel minder confronterend dan de energie van een punt of cluster. Heb jij al een bol in huis?
Van links naar rechts en van boven naar beneden: Golden healer bollen, blauwe maansteen bollen, girasol 
(transformatiesteen) bollen,, zonnesteen bollen en  heldere (rook)kwarts bollen.

Samen mediteren bij De Kristalloods

Ongeveer één vrijdag per maand is er een meditatieochtend bij De Kristalloods. De eerstvolgende is aanstaande vrijdag 29 april. We starten om 09.30 uur, vanaf 09.15 uur is de deur open. Samen mediteren is fijn omdat je met elkaar de energie versterkt. Het wordt dan gemakkelijker om naar binnen te keren en je rust te vinden. Marie-José leidt de meditatie in en na afloop is er koffie of thee.
Aanmelden

Volgende open loodsdag zaterdag 21 mei van 11.00 tot 16.00 uur.

27 en 28 mei staan we op de Internationale Mineralenbeurs in Rijswijk. Bezoek ons daar!
Facebook
Website
Email
Copyright © 2022 De Kristalloods / Tachyon Nederland, All rights reserved.Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen of heb je bepaalde interesses?
Klik dan hier om je voorkeuren aan te geven of klik hier om je uit te schrijven.