Copy
N i e u w s b r i e f  o k t o b e r

Zaterdag 30 oktober open loods

Aanstaande zaterdag 30 oktober zijn we voor particulieren geopend. Tussen 11.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom. We hebben weer veel nieuwe stenen zoals prachtige kwaliteit lemurische lasers, tabulaire protector rookkwarts, broekzakformaat golden lemurians, zeldzame pink natrolite, lemurische ster rutiel kwarts en nog veel meer. Hieronder een overzicht.
Nieuw binnen: grote voorraad hoogenergetische, lemurische kristallen en tangerine kwarts clusters op standaard. Nice in de woonkamer of om cadeau te geven! We hebben ook shungit met pyriet op standaardjes trouwens. Kleine formaten, dus voor een leuke prijs.
Van link naar rechts en van boven naar beneden: Mozaïek chalcedoon punten, roze natroliet (roze larimar), lichtgekleurde lemurische clusters en blauwe maansteen obelisken.

Nog meer moois net nieuw binnen

Van links naar rechts en van boven naar beneden: gouden lemurische lasers broekzakformaat uit Diamantina, hartjes van shungit met pyriet, hartjes van aqua calciet en apatiet in chalcedoon punten.

Diepgang met cacomystique en mystiek elestiaal

Op de één of andere manier worden we er door aangetrokken: hexagonvormige kristallen met laagjes en in het hart een heldere kern. We hebben op het moment een aantal hele speciale items die vanaf de onderkant bijna mooier zijn dan vanaf de bovenkant. Betoverend, raadselachtig en met een complexe energie die veel losmaakt en alles in het licht zet. Eén grote uitnodiging om op te schonen en je licht door alle lagen heen te laten schijnen.
Zeldzame vondst uit Goias in Brazilië: natuurlijke punten van amethist met bergkristal, cacoxeniet en lithium. Wij noemen ze cacomystique vanwege de diepgang, de belofte, de zoektocht en het Licht waartoe de steen uitnodigt.

20 november extra open loods en klankschaal ligconcert

Met Sinterklaas en Kerst in het vooruitzicht gaan we op zaterdag 20 november extra open met kortere openingstijden: van 11.00 tot 15.00 uur. Daarna wordt er in de cursusruimte een klankschaal ligconcert verzorgd door Bart en Caroline van Bodybalans uit Scharendijke. Heerlijk ontspannen op de zachte, melodieuze klanken van klankschaal en andere instrumenten. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je tijdig aan als je mee wilt doen.
Informatie en aanmelding

Uniek en hoogenergetisch

Lemurische free forms uit Serra do Cabral en kathedraal cluster uit Diamantina.
Sterrutiel kwarts uit Serra do Cabral. Superzeldzaam. Voor de spirituele kenners onder ons: sterrutiel voedt de ziel met de lichtfrequentie van de gouden straal.
Tabulaire en elestiaal protector rookkwarts uit Bahia.Voor hooggevoelige mensen die gevoed willen worden met een hoge frequentie maar ook aarding en bescherming nodig hebben.

Volgende open loodsdag op zaterdag 27 november van 11.00 tot 16.00 uur.

Facebook De Kristalloods
Website De Kristalloods
Email De Kristalloods
YouTube
Copyright © 2021 De Kristalloods / Tachyon Nederland, All rights reserved.
Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen of heb je bepaalde interesses?
Klik dan hier om je voorkeuren aan te geven of klik hier om je uit te schrijven.