Copy
N i e u w s b r i e f   f e b r u a r i

Zaterdag 26 februari open loods

Niets maakt me zo blij als wanneer ik De Kristalloods binnen loop en de zon alle kristallen in het licht zet. Hopelijk heeft de zon er zin in aanstaande zaterdag... Tussen 11.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom in De Kristalloods. We kijken er naar uit je te ontmoeten! Gratis parkeren in de parkeerhaven op 50 meter afstand van De Kristalloods.

Nieuw, exclusief bij De Kristalloods te vinden

Silver laser clusters met areniet uit Diamantina

De silver laser clusters met areniet worden gevonden in Diamantina (Brazilië). Ze zijn uiterst kwetsbaar omdat de kristallen op en rond het brokkelige sedimentaire gesteente areniet groeien. Vaak vormen ze kristallen zowel naar beneden als naar boven. Het is daarom dat wij ze zelf bij het uitpakken "the upside down" hebben gedoopt. (Een grapje voor wie de Netlix serie "Stranger Things" heeft gekeken). De laserkristallen hebben een aardse tegenhanger onder de hemelse lasers. Ze slaan de brug tussen hoog en laag, onder en boven en geven rust en helderheid. Helpen om het licht in de materie te verankeren. Goed voor balans wanneer je snel uit evenwicht bent en toch een hogere energie kristal in huis wilt of wanneer je telkens 'naar boven' schiet.

Kleine krachtpatsers

Blueprint of wholeness kristallen

Aan één kant heel, aan de andere kant gebroken en geheeld met trigonic records. Deze self healers uit Corinto zijn bijzonder en gecodeerd met de blauwdruk van heelheid. Ze worden ook wel Blueprint of wholeness kristallen genoemd.

Lightning struck uit Serra do Cabral

Deze kristallen zijn geraakt door een blikseminslag en dát voel je. Een lightning struck is een super aanjager die alle chakra's in één seconde uitbalanceert.

Vogel wands

Volgens de Vogel methode geslepen bergkristal. De gefacetteerde wands werken als een super versterker en zijn krachtige instrumenten voor energetische helingsprocessen.

Handstenen voor een leuke prijs

Wie niet van ruw houdt en liever een knuffelige steen in zijn handen voelt, kan zijn hart ophalen aan de trommelstenen tafels. Er is voor ieder wat wils. Een trommelsteen heb je al vanaf 0,50 cent en grote mix trommelstenen vind je bij ons voor 1,50 per stuk of vier stuks voor vijf euro!
Van links naar rechts en van boven naar beneden: assortiment trommelstenen, chalcedoon, ametrien en gebrande citrien.

Mediteren bij De Kristalloods

Eén vrijdag per maand is er een meditatieochtend bij De Kristalloods. De eerstvolgende is op vrijdag 25 maart. Meer info? Op facebook vind je meer informatie.
Aanmelden

Bosnische piramide calciet

We zijn begonnen aan onze laatste stukken Visoko calciet. Hoogenergetische, in verschillende kleuren gelaagde calciet die gevonden wordt bij de Bosnische piramides. Staat deze steen al langer op je lijstje? Dan niet aarzelen, er komen voorlopig geen nieuwe binnen.

Grote voorraad mini amethist geodes uit Uruguay.

Altijd leuk om cadeau te geven, op je nachtkastje te hebben of in de woonkamer een plekje te geven. Kleine amethist stukken met een platte onderkant om weg te zetten. Uit Artigas in Uruguay.
Wist je dat je bij De Kristalloods ook terecht kunt voor een sessie in de tachyon cabine? Goed voor een totale reset van je energiesysteem.
Klik hier voor meer informatie.

Volgende open loodsdag zaterdag 26 maart van 11.00 tot 16.00 uur.

Facebook
Website
Email
Copyright © 2022 De Kristalloods / Tachyon Nederland, All rights reserved.Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen of heb je bepaalde interesses?
Klik dan hier om je voorkeuren aan te geven of klik hier om je uit te schrijven.