Copy
N i e u w s b r i e f   f e b r u a r i
De eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar 2020. En alhoewel elk nieuw jaar speciaal is, voelt 2020 echt bijzonder voor mij. Zó in evenwicht, zó mooi rond. Het staat voor mij symbool voor balans en rust Nou is het in de schepping zo, dat rust en balans volgen op chaos. En wat in de wereld gaande is - veel ellende en onrust om tot een verlichtere samenleving te komen- ervaar ik ook in mijn eigen omgeving. Vooral veel chaos met als einddoel rust en een leven in lijn met wie en wat ik werkelijk wil zijn. Langzaam maar zeker ontstaat De Kristalloods in Bergen op Zoom met in het midden ruimte voor de tachyon wellness chamber. Spannend, uniek en goed. Helemaal 2020!
Cursusruimte in wording.
Het geraamte voor de tachyon wellness chamber.
Voor we je hier welkom kunnen heten, hebben we nog een aantal maandjes klussen voor de boeg en staan onze kristallen voorlopig heerlijk te stralen op het prachtige platteland van Oud-Vossemeer. Aanstaande zaterdag houden we weer een open dag en we heten je graag welkom. Zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur in De Kristalloods, Gankelweg 1 in Oud-Vossemeer.

Biotensor workshop

Volgende week donderdag 13 februari geef ik een biotensor workshop in De Kristalloods in Oud-Vossemeer. In één dag leer je de basisbeginselen van het testen met een biotensor. Handig wanneer je als therapeut werkzaam bent en met bloesem remedies, supplementen en homeopathie werkt, maar ook wanneer je voor jezelf of je gezin dingetjes uit wilt testen over voeding en gezondheid. Klik hier voor meer informatie.

Gratis naar Imra in Antwerpen?

Op 22 en 23 februari staan wij weer op de IMRA in het Kinepolis Event Center in Antwerpen. Als standhouder mogen wij vier vrijkaartjes weggeven. Zin om te gaan? Klik op onderstaande link en geef het gewenste aantal op. Wie het eerst komt, die het eerst maalt.
Eén klik verwijderd van gratis kaartjes!

Hoofdpijn weg met kristallen

Wist jij dat je je hoofdpijn heel eenvoudig kunt verminderen tot zelfs laten verdwijnen met behulp van twee kristallen? Het enige wat je nodig hebt is twee natuurlijke (of geslepen) bergkristal punten van ongeveerd 3 cm. doorsnede en 8 cm. lengte.
Houd één kristal met de basis tegen je voorhoofd en één met de basis tegen je achterhoofd (of laat dit door iemand doen). De punten zijn dan van je hoofd af gericht. De kristallen gaan de overtollige psychische energie afvoeren die er voor zorgt dat je hoofdpijn hebt. Hetzelfde kun je doen met andere pijnplekken in je lichaam zoals kneuzingen of wonden. Doordat een kristalpunt van nature een pluskant (de punt) en een minkant (de basis) heeft, werkt hij als een hele sterke geleider. Het kristal neemt jouw energie op en voert het af.
Heb je een tekort aan energie? Ben je uitgeput? Plaats de berglristal punt dan óp je lichaam, ter hoogte van je derde chakra en je zult merken dat je nieuwe energie krijgt.

Zaterdag open loodsdag van 12.00 tot 16.00 uur.

Agenda komende tijd
[klik op de activiteit voor meer informatie]

Facebook De Kristalloods
Website De Kristalloods
Email De Kristalloods
YouTube
Copyright © 2020 De Kristalloods / Tachyon Nederland, All rights reserved.


Bezoekadres
De Kristalloods - Gankelweg 1 - 4698 PC  Oud-Vossemeer

Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen of heb je bepaalde interesses?
Klik dan hier om je voorkeuren aan te geven of klik hier om je uit te schrijven.