Copy
N i e u w s b r i e f   a u g u s t u s 

Open loods actie: 40% (!) korting op alle roze Himalaya kwarts

Aanstaande zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur is onze groothandel weer open voor publiek. Deze keer hebben we een superactie van maar liefst 40% korting op alle roze bergkristal clusters uit de Himalaya. Unieke stukken. Op 2100 meter met de hand gedolven op Mount Meru. Sla je slag en kom langs!

Harry komt slijpen

Mocht je ons bezoeken zaterdag, dan stuit je -bij goed weer bij de ingang en anders achter in de loods- op Harry en zijn slijpmachine. Harry geeft de hele dag een demonstratie over het slijpen van edelstenen. Je kunt hem alles vragen en met eigen ogen zien hoe Harry het mooiste uit een steen haalt. Wil je van tevoren meer weten? Kijk op instagram @fryslan_4_ever.

Nieuw in huis

We zijn maar met zijn tweeën, Ronald en ik en we hebben nog andere werkzaamheden naast ons werk voor De Kristalloods. Daarom duurt het wel eens wat langer voor we alle nieuwe stenen hebben uitgepakt en gefotografeerd. Op dit moment zijn we druk bezig met het uitpakken en in de loods brengen van een nieuwe zending uit Brazilië en oooooh, wat zit er weer veel moois tussen. Hoogenergetisch en uniek. Wij zijn blij met elke doos die open gaat. Hieronder een impressie.
Magische amethist met ijzer en kraakheldere, semi-polished lemurische punten uit Serra do Cabral in Brazilië.
Veel stenen liefhebbers willen alleen natuurlijke citrien en daar houden wij ook van maar de prijzen rijzen de pan uit en deze gebrande citrien uit Rio Grande do Sul is mooi én supervriendelijk geprijsd. Onze nieuwe apatiet in calciet uit Bahia is de vrolijkheid zelve met zijn bijzondere kleurencombinatie.
Melk(kwarts) met cacoxeniet/rutiel uit Cristalina. Uniek! De grote stukken bevatten ook nog eens amethist en rookkwarts.
Shift kwarts uit Corinto. Voor het loslaten van alles wat je niet meer dient om het nieuwe te omarmen.
Voor de liefhebbers: er is weer een grote partij lodoliet/garden kwarts in huis. Kijken in deze rondgeslepen kristallen is als een duik nemen onder water of in een andere wereld.

Rondje rookkwarts

De eerste dozen die we uitpakten bevatten heel veel verschillende soorten rookkwarts. We waren ons er niet van bewust dat we zo veel rookkwartsen hadden besteld, maar eigenlijk is het niet zo verwonderlijk. In deze tijd met al zijn elektrosmog is rookkwarts dé steen voor bescherming en daarbij ook nog eens werkzaam tegen stress. Je kunt niet zonder!
Van links naar rechts en van boven naar beneden: Natuurlijke punten lemurische (terra) rookkwarts uit Bahia, natuurlijke, geslepen punten rookkwarts uit Bahia geslepen opaal rookkwarts uit Bahia en getrommelde,  bestraalde rookkwarts clusters uit Corinto.

Bijna op, wees er snel bij

We zijn begonnen aan de laatste astralight amethisten. Een bijzondere kathedraal amethist uit Pára met kleine kristalletjes op de basis en allerlei coderingen in de punt. Ondersteunt het loskomen van beperkingen en de 'matrix', verruimt en maakt vrij.

Biotensor basiscursus

16 september geeft Marie-José weer een biotensor basis cursus. Met een biotensor kun je heel veel zelf uittesten. Denk aan straling, voeding, energie, supplementen en kristallen. Handig in het gezinsleven en een fijne aanvulling voor behandelaars en therapeuten.
Meer informatie

Volgende open loodsdag zaterdag 24 september  van 11.00 tot 16.00 uur.

Facebook
Website
Email
Copyright © 2022 De Kristalloods / Tachyon Nederland, All rights reserved.Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen of heb je bepaalde interesses?
Klik dan hier om je voorkeuren aan te geven of klik hier om je uit te schrijven.