Copy
N i e u w s b r i e f   a p r i l
Ik baal een beetje.Beurzen liggen stil en import uit het buitenland is onmogelijk. We hebben een bestelling prachtige Braziliaanse auralieten uitstaan die deze maand binnen zou komen, maar de grenzen zijn gesloten. Het is twijfelachtig of we in juni naar de internationale beurs in Frankrijk kunnen en cursussen inplannen kan ook even niet. Inkomsten vallen weg en dat terwijl wij juist bezig zijn met de realisatie van een nieuwe plek in Bergen op Zoom. Maar ik mag niet mopperen; we gaan gestaag door, we verkeren in goede gezondheid en even wat minder hectiek is eigenlijk best okay voor deze Truus de Mier.

Zaterdag open loods

Het ging goed vorige maand. Alle bezoekers hielden zich keurig aan de 1,5 meter afstand en maakten gebruik van de desinfecterende gel. Geen reden dus voor ons om te sluiten. Aanstaande zaterdag 18 april  zetten we de deuren van De Kristalloods in Oud-Vossemeer opnieuw wagenwijd open. Ben je fit, niet verkouden en welwillend om 1,5 meter afstand te houden? Dan heten we je tussen 12.00 en 16.00 uur van harte welkom.

Bosnische piramide calciet

De Bosnische piramides zijn omstreden: zijn ze door oude beschavingen gemaakt of is het een natuurverschijnsel tot zelfs een hoax? Hoe dan ook, er worden waanzinnig hoge Bovis waarden gemeten, die na elke volle maan nog hoger worden en er vinden spontane genezingen plaats. De calcieten die in de buurt van de piramides worden gevonden hebben een buitenaards hoge trilling. Ze werken helend en dringen op een zachte manier diep door in je DNA, je denken, je welzijn en je gezondheid. Bosnische piramide calciet verhoogt je bewustzijn en zorgt voor versnelde spirituele groei.
De Kristalloods verkoopt als één van de weinigen in Nederland deze bijzondere kristallen.Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, dan kun je via de webshop bestellen.

Heb jij een winkel of bedrijf en wil je de Bosnische piramide kristallen gaan verkopen? Neem dan contact op met Ronald, mobiel 0616710736. Hij kan je alles vertellen over de groothandelstarieven.

Loods te huur

Een kleine 2,5 jaar geleden begonnen we hier met zo goed als niets. Hier zijn we mogen groeien en hebben we na de sluiting van De Vijf Wijzen een nieuwe weg gevonden. Eén die écht bij ons past. We vervolgen onze weg op onze nieuwe plek in Bergen op Zoom waar we wonen en werken combineren. Daarmee komt de loods in Oud-Vossemeer te huur.  In elk geval vanaf 1 januari 2021 en in overleg vanaf september/oktober dit jaar.

Zoek jij ruimte voor opslag, handel of een andere activiteit die ik niet kan bedenken? Neem dan contact op met De Gankelhoeve voor meer informatie.

Zaterdag open loodsdag van 12.00 tot 16.00 uur.

Facebook De Kristalloods
Website De Kristalloods
Email De Kristalloods
YouTube
Copyright © 2020 De Kristalloods / Tachyon Nederland, All rights reserved.


Bezoekadres
De Kristalloods - Gankelweg 1 - 4698 PC  Oud-Vossemeer

Wil je deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen of heb je bepaalde interesses?
Klik dan hier om je voorkeuren aan te geven of klik hier om je uit te schrijven.