Copy

Nevel Sales
week 8

Beste <<Voornaam>>,


Vanaf deze week zijn Jubel en Kwiek te bestellen!

 Vanaf nu te bestellen via sales@nevel.org of bij onze distributeurs:
- Van Bieren: vanbieren.nl (landelijk)
- Dutch Pionering: info@dutchpioneering.com (Brabant, zuid Holland, Zeeland)
- Hoppy Brothers: info@thehoppybrothers.com (Limburg)
- Bierboetiek: info@bierboetiek.nl (landelijk)
- Melgers Dranken: melgersdranken.nl (Noord Holland, Utrecht, Zuid Holland)
- Zuiver wijnen: figo@zuiverwijnen.nl (Noord Holland, Utrecht, Zuid Holland)
- Cider Winkel: info@ciderwinkel.nl

Frivool is nu te bestellen!

Frivool is een bier wat de vrolijkheid van de aankomende lente uitdrukt. Vol geuren van fruit, bloemen en vreugde. Februari is nog winter, maar de dagen zijn al duidelijk langer en de eerste knoppen komen aan de takken. De lente is zeer zeker in aantocht. Voor dit bier hebben we de tijd genomen. Eerst hebben we jong bier op de schillen van Gamay druiven van wijndomein Sint-Catharinadal laten macereren voor 90 dagen. Gevuld met de smaken en tannines van de schillen heeft het bier 8 maanden op neutrale houten vaten mogen rusten. Als laatste hebben we het bier nog eens 5 maanden op bramen laten rijpen en vergisten. Het eindresultaat is een kruising tussen natuurwijn en wild bier op de beste manier mogelijk. Ga er op uit, maak een wandeling en zie de lente opkomen met een glas Frivool in je hand. 4,7%

Zeer gelimiteerde oplage van 639 flessen.
Prijs: 6x75cl: 59€:
adviesprijs retail/horeca: 17,95/29,95€

 

Bijna op! Tam, ons herfstige kastanje bier

Tam is een mild, zacht, bijna crèmig bier met een licht zure ondertoon. Het herfstige karakter laat zich proeven in toetsen van gepofte kastanjes, hazelnoot en geroosterd brood. Dit donkere bier is gebrouwen met lokale kastanjes die gefermenteerd zijn met een koji cultuur en vervolgens geroosterd. Deze speciale bewerkte kastanjes zijn gemaakt door De Nieuwe Winkel** in Nijmegen, waar we veel mee samen werken. Bij Nevel gaan we inzetten op steeds meer kastanjes gebruiken voor onze bieren. Kastanjes zijn de duurzaamste bron van zetmelen, omdat het van bomen, komt in plaats van de bewerkelijke en intensief geteelde granen. Met Tam proberen we de eerste stappen te zetten om de teelt en verwerking van kastanjes in Nederland op gang te brengen.

We hebben nog maar 10 dozen op voorraad!
Doos 12x33cl: €32,00,- (ex btw)

Laatste kans: Kwiek

Hij is er weer, omdat we de vorige zo lekker vonden! Kwiek, een houtgerijpte wilde gose met absintalsem en venkelzaad. Dat geschiedenis helemaal niet stoffig is bewijst Kwiek, onze collab met DOK Brewing Company. Kwiek is een friszure gose, een bierstijl met tarwe die oorspronkelijk uit Goslar en Leipzig komt. Door ons te verdiepen in hoe het vroeger werd gemaakt ontdekten we dat er vaak absint in zat, een kruid dat wij zelf graag in onze bieren gebruiken. Voor deze collab hebben we daarom besloten om deze traditie voort te zetten, met absintalsem die afkomstig is van de historische Ommuurde Tuin. Moderne goses worden op smaak gebracht met korianderzaad, dat wij hebben vervangen door zaad van de venkelzaad. De frisse zurigheid en lange, bittere afdronk van Kwiek zijn in balans gebracht met een dosis zout, dat een kenmerkend ingrediënt is van de gose. 6% 
Meer informatie & persmap, klik hier.

Zeer gelimiteerd beschikbaar! Er zijn nog maar enkele dozen beschikbaar
Doos 12x33cl: €35,- (ex btw)

Ook verkrijgbaar: Gloed

Gloed is friszuur en fruitig, met een rijke geur van rood fruit. Na de lange houtrijping van 14 maanden heeft Gloed nog vier maanden op het hele fruit gelegen zodat de smaken goed konden intrekken. Voor deze versie hebben 215g/L kersen en 55g/L zwarte bessen gebruikt. De afdronk blijft subtiel hangen met lichte toetsen van vanille en kaneel. Gloed is een mooi, elegant bier om van te genieten. 5,8% ABV.
 
Meer informatie & persmap, klik hier.

Doos 12x37,5cl: €59,00,- (ex btw)

Onze core-range bieren

Dwaal - Wild witbier met szechuanpeper en gewone berenklauwzaad. Dwaal is een kruidig en verfrissend bier dat geïnspireerd is op de traditionele Belgische stijl witbier.

Doos 12x33cl: €26,00,- (ex btw)
KeyKeg 20L: €100,- (ex btw)
 
Alm - Wild blond bier met vergeten kruiden. Droog, kruidig, licht bitter bier met toetsen van citrus. Alm is geïnspireerd op de saison, een traditioneel Belgisch oogstbier.

Doos 12x33cl: €26,00,- (ex btw)
KeyKeg 20L: €100,- (ex btw)
Erve - Een bitter, droog en rustiek tafelbier met een uitgesproken palet van Gelderse Cascade hop, die warme toetsen van steenfruit en citrus aan het bier geeft. Een spannende kruising tussen een brett IPA en een saison.

Doos 12x33cl: €26,00,- (ex btw)
KeyKeg 20L: €100,- (ex btw)
 
Rust - Houtgerijpt wild blond bier met Groene Bel hop. Een zorgvuldig gebalanceerde en wijnachtige blend die 18 maanden op eikenhouten vat heeft gerijpt. Aroma's van mandarijn en honingmeloen met een frisse hint van munt creëren een balans, met smaken die elkaar dicht naderen

Doos 12x37,5cl: €50,00,- (ex btw)
https://www.instagram.com/nevelwildales
https://www.facebook.com/nevel.wild.ales
Website
Copyright © 2023 Nevel Wild Ales, Alle rechten voorbehouden. Onder voorbehoud van wijzigingen


Wil je geen emails meer ontvangen?
wijzig je voorkeuren of schrijf je uit

Email Marketing Powered by Mailchimp