Copy

Nevel Sales
week 12

Beste,

Na onze verhuizing was het even iets rustiger, maar we presenteren eindelijk twee nieuwe releases, perfect voor de lentezon: Mijmer en Minne

 Vanaf nu te bestellen via sales@nevel.org of 06-27205494 (Marjolein), of bij onze bekende distributeurs.

Nieuwe release: Mijmer

Na succes van de single barrel Mijmer in 2021, hebben we voor het eerst een hele volle batch gemaakt van een bier dat als special begon. Dankzij de mogelijkheid om een grote hoeveelheid lokaal geteelde zwarte bessen te kunnen gebruiken, en vanwege ons eigen enthousiasme over de heerlijke combinatie met venkelzaad, mag ik nu voor het eerst aan jullie een single barrel (die inmiddels niet meer zo single is) presenteren! Gereleased in onze houtgerijpte serie, doet Mijmer dit jaar mee. Houtgerijpt wild bier met 250g/L zwarte bes en venkelzaad. Spetterend fruit en met een ondersteuning van venkelzaad. Mijmer heeft maar liefst 24 maanden gerijpt op eikenhouten vaten. In de geur ruik je een diepe fruitige geur door de zwarte bessen. De zwarte bessen komen van hof Reigersberg en hebben 3 maanden in het bier gemacereerd. Het venkelzaad is eerst kort geroosterd en proef je mooi terug. Het venkelzaad is afkomstig van de Ommuurde Tuin. Mijmer is zeer complex en rijk van smaak. 5,2% ABV. Meer informatie & persmap, klik hier.

Doos 12x37,5cl: €56,00,- (ex btw)
Doos 6x75cl: €53,00,- (ex btw)
KeyKeg 20L: €192,00,- (ex btw)

Nieuwe release: Minne

Voor velen van jullie geen onbekende, terug van weggeweest, de Minne. Een zachtzuur blond met Japanse Sierkwee. Dit is één van de eerste bieren die we maakte met ingrediënten uit het voedselbos. Op een prille lentedag, zoals we die op het moment ook meemaken, liep Mattias in het voedselbos om te kijken met wat voor mooie ingrediënten wij allicht een keer een bier konden maken. Tijdens deze wandeling stuitte Mattias over ingevroren Japanse Sierkweeën welke op de grond gevallen waren en doorgistte in hun bevroren schil. Wouter van Eck zei dat deze vrucht juist nu te eten is (rauw is deze knoeperhard). Dat liet Mattias zich geen tweede keer zeggen en nam een hap. Wát een smaak, dat moet in bier! En zo gezegd, zo gedaan, zo is Minne ontstaan. Een licht zuur, zacht, lief, blond bier, heerlijk in de prille lentezon! Meer informatie & persmap, klik hier.

Doos 12x33cl: €30,00,- (ex btw)
Doos 6x75cl: €35,00,- (ex btw)
KeyKeg 20L: €105,00,- (ex btw)

Ook verkrijgbaar: Gloed

Gloed is friszuur en fruitig, met een rijke geur van rood fruit. Na de lange houtrijping van 14 maanden heeft Gloed nog vier maanden op het hele fruit gelegen zodat de smaken goed konden intrekken. Voor deze versie hebben 215g/L kersen en 55g/L zwarte bessen gebruikt. De afdronk blijft subtiel hangen met lichte toetsen van vanille en kaneel. Gloed is een mooi, elegant bier om van te genieten. 5,8% ABV. Meer informatie & persmap, klik hier.

Doos 12x37,5cl: €59,00,- (ex btw)
Doos 6x75cl: €55,00,- (ex btw)
KeyKeg 20L: €192,00,- (ex btw)

Terug in stock: core-range bieren

Dwaal - Wild witbier met szechuanpeper en gewone berenklauwzaad. Dwaal is een kruidig en verfrissend bier dat geïnspireerd is op de traditionele Belgische stijl witbier.

Doos 12x33cl: €25,00,- (ex btw)
Doos 6x75cl: €30,00,- (ex btw)
KeyKeg 20L: €95,- (ex btw)
 
Alm - Wild blond bier met vergeten kruiden. Droog, kruidig, licht bitter bier met toetsen van citrus. Alm is geïnspireerd op de saison, een traditioneel Belgisch oogstbier.

Doos 12x33cl: €25,00,- (ex btw)
Doos 6x75cl: €30,00,- (ex btw)
KeyKeg 20L: €95,- (ex btw)
Erve - Een bitter, droog en rustiek tafelbier met een uitgesproken palet van Gelderse Cascade hop, die warme toetsen van steenfruit en citrus aan het bier geeft. Een spannende kruising tussen een brett IPA en een saison.

Doos 12x33cl: €25,00,- (ex btw)
Doos 6x75cl: €30,00,- (ex btw)
KeyKeg 20L: €95,- (ex btw)
 
Weide - Wild licht bier met lokaal geteelde Spalter hop en oergraan. Strak bitter en dorstlessend. Weide is geïnspireerd op de grisette, een traditioneel arbeidersbier.

Doos 12x33cl: €25,00,- (ex btw)
Doos 6x75cl: €30,00,- (ex btw)
KeyKeg 20L: €95,- (ex btw)

Nevel Geschenkverpakkingen

In prachtige Nevel-stijl kan je vanaf nu Nevel-bieren cadeau geven. In de doos zitten 4 bieren: Alm (bio), Dwaal, Erve (bio) en Blos. Per omdoos zitten er 6 dozen in. Het wordt voor ons de eerste keer dat we met een cadeauverpakking voor onze RVS bieren op deze manier gaan werken en we zijn enorm enthousiast!

In december komt ook de kerstverpakking met Jubel + Glas weer terug, zodra de Jubel er klaar voor is. Deze ligt nu al op fles te rusten in de brouwerij. 

We hanteren hier voor iedereen dezelfde prijzen voor:
Omdoos van 6 retail-prijs: €53,70. 
De adviesprijs voor in de winkel wordt dan tussen de €15,- en €17,-. 
https://www.instagram.com/nevelwildales
https://www.facebook.com/nevel.wild.ales
Website
Copyright © 2022 Nevel Wild Ales, Alle rechten voorbehouden. Onder voorbehoud van wijzigingen


Wil je geen emails meer ontvangen?
wijzig je voorkeuren of schrijf je uit

Email Marketing Powered by Mailchimp