Copy

Nevel Sales
week 16

Beste,

Vanaf deze week releasen we twee nieuwe bieren: Het bekende lente-bier Dauw en een nieuw houtgerijpt bier, de special gemaakt naar recept van onze eigen brouwer Robbert: Fors. 

 Vanaf nu te bestellen via sales@nevel.org of 06-27205494 (Marjolein), of bij onze bekende distributeurs.

Nieuwe release: Fors

Fors - Houtgerijpt wild amber bier met gefermenteerde eikels - Vanaf dag één dat Robbert Roost bij Nevel binnenstapte gaf hij één ding aan: waarom is alles rond de 5% en waarom is alles blond van kleur?? Daar moest verandering in komen! Natuurlijk geheel in Nevel stijl. Zodoende heeft Robbert zelf al sinds 2019 (!) zelfgeraapte eikels laten fermenteren. De eikels geven een heerlijke umami smaak en bleken de juiste toevoeging voor een amber bier met geroosterde mouten en karamel-tonen. Nét wat anders dan we gewend zijn, maar geheel des Nevels. Fors laat zich goed pairen met geroosterde bloemkool, maar was ook publieksfavoriet bij ons pop-up diner bij Gastrobar Hop te Leuven naast Bram's heerlijke prei bitterballen met humus van witte bonen, gerookte paling en mosterd. 7% ABV. Meer informatie & persmap, klik hier.

Doos 12x37,5cl: €59,00,- (ex btw)
Doos 6x75cl: €55,00,- (ex btw)
KeyKeg 20L: uitverkocht

Nieuwe release: Dauw

Dauw - Houtgerijpt wild blond bier met vlierbloesem - Een keer per jaar brouwen we een bier die speciaal voor blend van Dauw gemaakt is. Na de eerste vergisting, als er nog suikers aanwezig zijn, infuseren we het bier één dag met vers geplukte vlierbloesem. Daardoor heeft Dauw een overweldigende bloemige geur, dat na een lange rijping op houten vaten verzacht en nog mooier wordt. Door het mengen van 3 jaar jaargangen brengen we veel complexiteit in het bier. De jonge vaten geven veel bitterheid en frisse bloemige geuren, terwijl de oudere vaten een rijp en zacht karakter geven. Dauw is een mooi zuur bier met een rijke neus van vlierbloesem, groene peper en citrus. In de afdronk is Dauw nog zacht bitter en laten de aroma's van de lentebloesem nog lang een indruk na. 5,6% ABV. Meer informatie & persmap, klik hier.

Doos 12x37,5cl: €56,00,- (ex btw)
Doos 6x75cl: €53,00,- (ex btw)
KeyKeg 20L: uitverkocht

Ook verkrijgbaar

Slash is een wild blond bier gebrouwen met historische gerstemout 'Chevalier' en wildgeplukte gagel. Nevel en Butcher's Tears komen samen in dit bier door onze gezamenlijke liefde voor historische bieren en wilde fermentatie.


Doos 12x33cl: €25,00,- (ex btw)
 
Kust - wilde emmer saison gebrouwen met een vleugje moerasspirea, lievevrouwenbedstro, framboos en braam. Nevel en de Kromme Haring komen samen in dit bier door onze gezamenlijke liefde voor vreemde combinaties van fruit en kruiden in interpretaties van klassieke moderne brouwsels. 

Doos 12x33cl: €25,00,- (ex btw)

Nevel Geschenkverpakkingen

In prachtige Nevel-stijl kan je vanaf nu Nevel-bieren cadeau geven. In de doos zitten 4 bieren: Alm (bio), Dwaal, Erve (bio) en Blos. Per omdoos zitten er 6 dozen in. Het wordt voor ons de eerste keer dat we met een cadeauverpakking voor onze RVS bieren op deze manier gaan werken en we zijn enorm enthousiast!
https://www.instagram.com/nevelwildales
https://www.facebook.com/nevel.wild.ales
Website
Copyright © 2022 Nevel Wild Ales, Alle rechten voorbehouden. Onder voorbehoud van wijzigingen


Wil je geen emails meer ontvangen?
wijzig je voorkeuren of schrijf je uit

Email Marketing Powered by Mailchimp