Copy

Nevel Ambassadeurs

Aankondiging Ambassadeurs Festival

Beste <<Voornaam>>,

Bij deze nodigen wij jou en je personeel uit om zondag 18 en/of maandag 19 december in onze brouwerij aanwezig te zijn tijdens ons eerste Ambassadeurs Festival! Onder het genot van alles dat Nevel te bieden heeft en heerlijke hapjes van is er alle ruimte om Nevel Wild Ales nog beter te leren kennen.

Winter is een tijd van inkeer en reflectie. De winterwende is het moment dat de zon het kortst aan de hemel staat. Tegelijk is de beweging naar meer licht vanaf dan ook ingezet. Daar willen we graag bij stil samen met jullie. Van oudsher wordt de winterwende gevierd door het donkere te verjagen met vuur. We zetten buiten voor de brouwerij meerdere vuurkorven om het licht weer te verwelkomen.

2022 is voor Nevel een zeer bewogen jaar geweest die we afsluiten met ingrijpende maar belangrijke keuzes. Keuzes die ervoor gaan zorgen dat we het momentum dat Nevel heeft niet afremt maar juist meer rugwind geeft. Om jullie hier alles over te vertellen en onze band nog meer te bevestigen en verstevigen nodigen we jullie graag uit voor een besloten evenement voor enkel onze zakelijke klanten.
En we releasen deze dag een nieuw bier, Moes, exclusief aan de bezoekers van ons festival!

Tijdens dit evenement presenteren wij onze plannen voor de korte en voor de lange termijn op een eerlijk, transparante manier zoals jullie van ons gewend zijn en zullen we alle vragen beantwoorden die er eventueel zijn over de veranderingen in onze brouwerij. Nevel werkt samen met de natuur en met onze partners gaan we deze samenwerking, net als die met jullie, intensiveren. We vertellen je graag hoe.

En zoals je gewend bent van een (bier)festival hebben we voor de nodige entertainment, gastbrouwers en programma gezorgd zodat je de hele dag onder de pannen bent. Hierover binnenkort meer.

Toegang is gratis voor eigenaren en bedrijfsleiders. Hoe meer zielen hoe meer vreugd dus wil je nog meer personeel meenemen, dan kun je voor hen extra tickets kopen voor €17,50. Dit is inclusief een welkomstdrankje en hapje. De rest van de dranken en hapjes moeten worden afgerekend. Kom genieten van alles dat fijn en lekker is rond de feestdagen en claim via deze link je ticket voor de zondag, of de altijd fijne ‘Horeca-maandag’. Gebruik deze code voor maximaal 3 gratis tickets: nevelfamily

Koop nu je tickets voor het Ambassadeursfestival!
Tijdens het Ambassadeursfestival is de exclusieve release van ons nieuwste bier Moes, ons eerste bier met lokale kiwi's!
Dit bier is enkel te koop en af te halen tijdens het Ambassadeursfestival. We hebben een mooi pakket gemaakt met onze recente bieren Jubel en Echo, dat al te bestellen is voor jullie!
Ik wil graag ook een Ambassadeurspack bestellen!
We hebben er zin in en wij hopen jullie ook! Mochten er vragen zijn rondom dit evenement kun je contact opnemen met Casper: 06-43523195 of casper@nevel.org

Tot snel!
Mattias en Vincent
https://www.instagram.com/nevelwildales
https://www.facebook.com/nevel.wild.ales
Website
Copyright © 2022 Nevel Wild Ales, Alle rechten voorbehouden. Onder voorbehoud van wijzigingen


Wil je geen emails meer ontvangen?
wijzig je voorkeuren of schrijf je uit

Email Marketing Powered by Mailchimp