Copy

Nevel Sales
week 07

Beste,

Wederom een nieuwe release bij Nevel: Gloed!

 Vanaf nu te bestellen via sales@nevel.org of 06-27205494 (Marjolein), of bij onze bekende distributeurs.

Nieuwe release: Gloed

Gloed is friszuur en fruitig, met een rijke geur van rood fruit. Na de lange houtrijping van 14 maanden heeft Gloed nog vier maanden op het hele fruit gelegen zodat de smaken goed konden intrekken. Voor deze versie hebben 215g/L kersen en 55g/L zwarte bessen gebruikt. De afdronk blijft subtiel hangen met lichte toetsen van vanille en kaneel. Gloed is een mooi, elegant bier om van te genieten. 5,8% ABV. Meer informatie & persmap, klik hier.

Doos 12x37,5cl: €59,00,- (ex btw)
Doos 6x75cl: €55,00,- (ex btw)
KeyKeg 20L: €192,00,- (ex btw)

Ook verkrijgbaar: Aard

Aard - Houtgerijpt wild bier met biet en absintalsem. Inmiddels is Aard een bekende, met name vaak te vinden in restaurants voor een mooie foodpairing, maar dit jaar is de Aard toch een beetje anders uit gevallen. We hebben iets minder biet toegevoegd waardoor het bier een stuk subtieler uitvalt en de absintalsem meer naar voren komt in de nasmaak. Ook hebben we de Aard dit jaar op doorzichtig glas afgevuld, want die mooie kleur verdient het om gezien te worden! Meer informatie & persmap, klik hier.

Doos 12x37,5cl: €56,00,- (ex btw)
Doos 6x75cl: €53,00,- (ex btw)
KeyKeg 20L: €192,00,- (ex btw)

Ook verkrijgbaar: Tezamen

Tezamen - Houtgerijpt wild bier met Engelwortel. We hebben Tezamen speciaal gemaakt voor de Beer Geeks beats ALS adventskalender. Het bier wordt daarom ook verder niet verkocht aan derde partijen en veel hebben we er niet van over. Een leuke mogelijkheid om het bier eens te proberen als je geen adventskalender hebt gehad. Het bier heeft 5 maanden houtrijping gehad en is gemacereert met Engelwortel. Een kruid dat normaliter gebruikt wordt voor Gin. Het zorg voor een heerlijk zacht zuur bier dat goed kruidig is. Meer informatie & persmap, klik hier.

Doos 12x33cl: €37,00,- (ex btw)
KeyKeg 20L: €125,00,- (ex btw)

Terug in stock: core-range bieren

Dwaal - Wild witbier met szechuanpeper en gewone berenklauwzaad. Dwaal is een kruidig en verfrissend bier dat geïnspireerd is op de traditionele Belgische stijl witbier.

Doos 12x33cl: €25,00,- (ex btw)
Doos 6x75cl: €30,00,- (ex btw)
KeyKeg 20L: €95,- (ex btw)
 
Alm - Wild blond bier met vergeten kruiden. Droog, kruidig, licht bitter bier met toetsen van citrus. Alm is geïnspireerd op de saison, een traditioneel Belgisch oogstbier.

Doos 12x33cl: €25,00,- (ex btw)
Doos 6x75cl: €30,00,- (ex btw)
KeyKeg 20L: €95,- (ex btw)
Erve - Een bitter, droog en rustiek tafelbier met een uitgesproken palet van Gelderse Cascade hop, die warme toetsen van steenfruit en citrus aan het bier geeft. Een spannende kruising tussen een brett IPA en een saison.

Doos 12x33cl: €25,00,- (ex btw)
Doos 6x75cl: €30,00,- (ex btw)
KeyKeg 20L: €95,- (ex btw)
 
Weide - Wild licht bier met lokaal geteelde Spalter hop en oergraan. Strak bitter en dorstlessend. Weide is geïnspireerd op de grisette, een traditioneel arbeidersbier.

Doos 12x33cl: €25,00,- (ex btw)
Doos 6x75cl: €30,00,- (ex btw)
KeyKeg 20L: €95,- (ex btw)

Nevel Geschenkverpakkingen

In prachtige Nevel-stijl kan je vanaf nu Nevel-bieren cadeau geven. In de doos zitten 4 bieren: Alm (bio), Dwaal, Erve (bio) en Blos. Per omdoos zitten er 6 dozen in. Het wordt voor ons de eerste keer dat we met een cadeauverpakking voor onze RVS bieren op deze manier gaan werken en we zijn enorm enthousiast!

In december komt ook de kerstverpakking met Jubel + Glas weer terug, zodra de Jubel er klaar voor is. Deze ligt nu al op fles te rusten in de brouwerij. 

We hanteren hier voor iedereen dezelfde prijzen voor:
Omdoos van 6 retail-prijs: €53,70. 
De adviesprijs voor in de winkel wordt dan tussen de €15,- en €17,-. 

Ook verkrijgbaar: Bast

Bast - Houtgerijpt wild donker bier met bomen - Hoe omschrijf je de smaak van de herfst? Van een herfstachtige wandeling in een bos? Bast is een bossig, mossig, houtig bier met berkenbast, takken van spar, grove den en sleedoorn met bloesem. We wilden de smaak van de herfst samenvatten in één slok. Donker, zacht zuur, een beetje vanille, veel natuur. De lange houtrijping van 14 maanden geeft warme, rijke smaken en een mooie gelaagdheid aan het bier. De aardse nasmaak blijft lang hangen. Bast is een samenwerking met onze vriend Roald Sooijs, bekend van Flower Gin van Sooijs. Meer informatie & persmap, klik hier.

Doos 12x37,5cl: €51,00,- (ex btw)

Ook verkrijgbaar: KVLT (collab Eik & Tid)

Ons langverwachte release KVLT, een collab ism Eik & Tid. Eik & Tid is een Noorse brouwerij dat bekend staat om hun ongekookte bieren. Zij zijn bij ons in de brouwerij geweest en hebben hun eigen gistcultuur met kveik meegenomen. Dit rijke en zure bier heeft 23 maanden op Buffulo Trace bourbon vaten gerijpt. 3 maanden voor het bottelen is Gelderse biologische appel-perenstroop van de Lindegaard aan de vaten toegevoegd. De diepe karamel en fruit toetsen gaan fantastisch samen met de vanille en koffie toetsen van het bier en de bourbon vaten. 6% ABV Meer informatie & persmap, klik hier.

Doos 12x37,5cl: €54,00,- (ex btw)
Keykey (20l): €175,00,- (ex btw)
https://www.instagram.com/nevelwildales
https://www.facebook.com/nevel.wild.ales
Website
Copyright © 2022 Nevel Wild Ales, Alle rechten voorbehouden. Onder voorbehoud van wijzigingen


Wil je geen emails meer ontvangen?
wijzig je voorkeuren of schrijf je uit

Email Marketing Powered by Mailchimp