Copy

Nevel Sales
week 14

Beste,

Een kleine aanpassing op de vorige releasemail: Krisp (collab met Poesiat & Kater) is alleen verkrijgbaar per doos van 24*33cl voor €45,00 (ex btw). Dus niet per doos van 12*33cl!

 Vanaf nu te bestellen via sales@nevel.org of 06-27205494 (Marjolein), of bij onze bekende distributeurs.

Nevel on Tour collabs

Terwijl bij ons alles in dozen zat, hadden we eindelijk de ruimte om leuke zij-projecten te brouwen, waar we al maanden over filosofeerden met onze vrienden. Van historische bieren tot échte crushers, we zijn het experiment aangegaan.

We releasen deze samenwerkingen in een 3-luik aan onverwachte bieren: uit (onrealistische) ambitie geboren gebrouwen naar de fijnste gesprekken.

Kust (Nevel x Kromme Haring)

Een experimentele Nederlandse tour begint voor ons vanzelfsprekend met vrienden van het eerste uur: Brouwerij De Kromme Haring. We brouwen een bier dat álles heeft: een mix aan modern en historisch. Denk aan het mixen van wilde gisten, van fruit en kruiden, traditionele turbid mashing, om vervolgens Galaxy hop toevoegen vóór, tijdens en na de kook, want dat kan gewoon. Dit bier heeft alles, maar is toch heerlijk doordrinkbaar geworden, want zo drinken we ze zelf, samen, het liefst.

Doos 12x33cl: €25,00,- (ex btw)

Krisp (Nevel x Poesiat & Kater)

Krisp is een wilde Tsjechine stijl pilsner gebrouwen met 10 g/L saaz hop en koud vergist met de Nevel wilde huiscultuur. Nevel en Poesiat & Kater komen samen in dit bier door onze liefde voor pilsners en wilde fermentatie. Dit bier is onderdeel van de Nevel on tour collab serie met onze vrienden: Butchers Tears, De Kromme Haring and Poesiat & Kater.


Doos 24x33cl: €45,00,- (ex btw)
Kegstar 20L: €90,00 (ex btw)

Slash (Nevel x Butcher's Tears)

Een tikkeltje vreemd mag je ons en onze bieren wel noemen. Zo is het ook voor niemand een onverwachte keuze dat we de handen ineen sloegen met Butcher's Tears. We zijn groot fan en wilden al jaren een historisch bier samen maken. Zo gezegd en nu, eindelijk, zo gedaan. Slash is een wild blond bier gebrouwen met historische gerstemout 'Chevalier' en wildgeplukte gagel. Nevel en Butcher's Tears komen samen in dit bier door onze gezamenlijke liefde voor historische bieren en wilde fermentatie. 

Doos 12x33cl: €25,00,- (ex btw)
https://www.instagram.com/nevelwildales
https://www.facebook.com/nevel.wild.ales
Website
Copyright © 2022 Nevel Wild Ales, Alle rechten voorbehouden. Onder voorbehoud van wijzigingen


Wil je geen emails meer ontvangen?
wijzig je voorkeuren of schrijf je uit

Email Marketing Powered by Mailchimp