Copy

Cursus 'Schets je tuin'

Vandaag hebben we de nieuwe online cursus 'Schets je tuin' van Madelon Oostwoud gepubliceerd. De normale prijs is € 19,90 maar voor iedereen op onze mailinglijst geven we alleen deze week een extra korting van 10 euro. De prijs van de cursus is dus tijdelijk slechts € 9,90 

Wees er snel bij, want deze extra korting is geldig tot en met dinsdag 6 april 2021.  Gebruik de speciale kortingscode:  intro10kort  bij het bestellen van de cursus en er wordt automatisch € 10,- van het totaalbedrag afgetrokken. U betaalt dan slechts € 9,90 voor de complete cursus.

Leer hoe je snel en eenvoudig een ontwerptekening voor een tuin maakt.  Madelon Oostwoud toont het gehele proces vanaf het op de juiste schaal vastleggen van het perceel tot het uitkiezen van geschikte bomen en beplanting. Ze laat zien hoe je bomen, planten, paden en andere elementen duidelijk en fraai in de tekening kunt weergeven. Iedereen kan het, ook als je nog helemaal geen teken-ervaring hebt.
Daarnaast geeft ze veel achtergrond informatie over het logisch en functioneel indelen van de tuin waarbij je rekening houdt met de looproutes, het vlekkenplan en omgevings-factoren als zon en wind.

Over Madelon Oostwoud

Madelon Oostwoud is ontwerper en tuinauteur. Zij kweekt al jaren groenten, fruit en kruiden in de postzegeltuin achter haar huis in het centrum van Amsterdam. Zij schreef hierover de bestseller ‘Een kleine eetbare tuin met vaste planten’ die genomineerd werd voor de Jan Wolkers Boekenprijs 2016. Ook verzorgde Madelon alle illustraties in het boek.
Zij schreef een tweede boek, ‘Voedselbos’ over het ontwerpen, het plannen én planten van een voedselbos. In dit boek behandelt zij een aantal bestaande Nederlandse voedselbossen en geeft ze waardevolle tips op het gebied van ecologie en landschap, dierenleven, beheer en opbrengst. Het boek bevat een uitgebreide plantenlijst en wederom verzorgde Madelon alle illustraties in het boek. Inmiddels is Madelon zelf ook in het trotse bezit van een voedselbos in Noord-Holland, gelegen direct achter de dijk aan het IJsselmeer.

Naast bovenstaande boeken schrijft Madelon ook voor verschillende tuintijdschriften en geeft zij lezingen en workshops. Deze cursus is de online-versie van de cursus ‘Schets je tuin’ die zij regelmatig op locatie heeft gegeven.

Over de cursus

De cursus bevat 16 lessen met in totaal meer dan twee uur video. Elke les bevat naast een video steeds een opdracht en een toelichting. De opdrachten kun je thuis met eenvoudige tekenmaterialen zelf uitvoeren. Speciale tekenvaardigheid is hiervoor zeker niet nodig; iedereen kan het.
Tijdens de cursus werk je aan een nieuw ontwerp voor een bestaand perceel. Via een aantal logische stappen kom je tot een tuinontwerp voor het perceel. Het eindresultaat van de cursus is een mooie en duidelijke presentatie-tekening van een goed doordacht en weloverwogen tuinontwerp.
Met onderstaande knop kunt u een gratis proefles van de cursus volgen. Deze gratis proefles (les 8) gaat over het tekenen van bomen.
Wees er snel bij, want deze extra korting is geldig tot en met dinsdag 6 april 2021.  Gebruik de speciale kortingscode: intro10kort  bij het bestellen van de cursus en er wordt automatisch € 10,- van het totaalbedrag afgetrokken. U betaalt daarom slechts € 9,90 voor de complete cursus.
 

Delen is lief

Heeft u familie, vrienden of kennissen die wellicht ook geinteresseerd zijn in deze cursus, dan kunt u deze email gerust doorsturen. Ook zij kunnen dan gebruik maken van deze speciale introductie aanbieding.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Permades permaculture design · Lutmastraat 32D · Amsterdam, NH 1072PJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp