Copy
Flaix 66. Setembre 2021
Després d'unes setmanetes de mar en calma, tornem a ser aquí amb les nostres energies renovades. Arrenquem les màquines aquest setembre en una nova seu per l'Associació de veïns i veïnes de la Dreta de l'Eixample: L'equipament Espai d'Entitats Xamfrà 317. Aquest espai serà compartit amb Coreixample i La Dreixa, el grup de joves de la Dreta de l'Eixample. Hi sou molt benvingudes i benvinguts!!!
ENS ARRIBA DE LA FAVB
 
Concentració contra l'ampliació de l'aeroport de Barcelona

Continuen les mobilitzacions ciutadanes contra el projecte d'ampliació de l'aeroport de Barcelona. La pròxima convocatòria és la concentració que se celebrarà el diumenge 19 de setembre a les 12:00 hores al carrer Tarragona, entre la plaça dels Països Catalans i la plaça Espanya, organitzada per la plataforma ZEROPORT i la Xarxa per la Justícia Climàtica.
El dijous 16 de setembre a les 19 h es celebrarà l’Audiència Pública del Districte de l'Eixample. La sessió serà mixta i es podrà seguir la retransmissió en streaming a https://youtu.be/sj_ie7ggpTw.
 
Com es pot participar?
En el següent link del Decidim.barcelona trobareu tots els passos per intervenir.
https://www.decidim.barcelona/assemblies/audiencia-eixample/f/4028/meetings/4668
 
Les preguntes es poden formular fins a 24 hores abans de la celebració de l’Audiència. Per poder formular les preguntes cal omplir el formulari de participació anticipada, que trobareu a https://www.decidim.barcelona/assemblies/audiencia-eixample/f/4297/
 
Les persones que vulguin intervenir o presencialment o per videoconferència, primer hauran de formular les seves peticions a través de l’enllaç: https://www.decidim.barcelona/assemblies/audiencia-eixample/f/4298/. Podreu expressar personalment i en directe la seva intervenció amb opció a rèplica.
 
El Regidor del Districte, amb el suport de l’equip de govern del Districte, respondrà totes les preguntes o peticions formulades. Les intervencions en directe seran respostes durant el transcurs de la sessió, la resta es respondran durant la sessió en cas de que hi hagi temps o per escrit en els següents 30 dies.
 

ENQUESTA POPULAR
Participa en la decisió dels futurs usos del Taller MASRIERA

 
El TALLER MASRIERA s'ha recuperat com a futur equipament per al barri de la Dreta de l'Eixample. La lluita veïnal ha estat fonamental per la recuperació d'aquest emblemàtic edifici i avui, el Taller Masriera és de propietat municipal.
En un futur pròxim, entitats, col·lectius, veïnes i veïns podrem gaudir d'aquest espai per desenvolupar-hi i gaudir d'una diversitat d'activitats artístiques i culturals.
Des de l'AVVDE, impulsora de la Plataforma Masriera, t'animem a participar en la decisió dels futurs usos del nou equipament comunitari per al barri.

Pots participar a través d'aquest enllaç:

https://plataformamasriera.cat/enquesta-coneixes-el-taller-masriera/

 

També pots respondre a l'enquesta amb aquest QR
Associació de veïns i veïnes de la Dreta de l'Eixample
Copyright © 2021 Comunicació AVVDE, All rights reserved.