Copy
 Flaix Butlletí 59. Març 2021
Dia Mundial de l'Aigua: 22 de març.

Amb el suport de Nacions Unides, el Dia Mundial de l'aigua se celebra anualment com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos d'aigua dolça.

A la Dreta de l'Eixample, el Punt JIP Eixample ha impulsat distintes accions en les que col·laborem diverses associacions i entitats del barri. També ha portat a terme un mural comunitari en el qual hi han participat alumnes de 4t d'ESO de l'Escola Pia Nostra Senyora Diputació.

David Garcia, dinamitzador del Punt JIP Eixample, impulsor i coordinador d'aquesta activitat, n'explica el seu procés: "al mes de febrer es van fer sessions a la classe per conscienciar sobre el cicle de l'aigua i l'ús que en fem, també hem fet sessions per treballar què i com es porta a terme un mural i quin objectiu hi ha en aquest tipus d'art".

El mural que té 5 m de llargada x 1,25 m d'alçada, es penjarà a l'interior d'illa de la Torre de les Aigües i es podrà visitar a partir del mateix dilluns 22 de març a partir de les 12 h.
RECORDEM

Convocatòria d'Assemblea General Ordinària

La Junta directiva de l'Associació de Veïnes i Veïns de la Dreta de l'Eixample, convoca a les seves sòcies i socis a l'Assemblea General Ordinària, que tindrà lloc de forma telemàtica el pròxim dilluns, 22 de març, a les 19:00h., en primera convocatòria. I en segona convocatòria, si fos necessària, a les 19:30h. La reunió es farà telemàticament a través de la plataforma de videoconferències Google Hangouts i es podrà seguir i participar a través del següent enllaç:
https://meet.google.com/ckf-ktnk-pnn
Associació de veïns i veïnes de la Dreta de l'Eixample
Copyright © 2021 Comunicació AVVDE, All rights reserved.