Copy
Flaix Butlletí 64. Juny 2021

Dimarts 8 de juny: presentació a la ciutadania el projecte Superilla Barcelona
 
Superilla Barcelona vol transformar els carrers de l'Eixample, i per fer-ho, l’Ajuntament de Barcelona convoca a una sessió informativa, oberta a tota la ciutadania, en la qual s'explicaran les característiques del projecte.

Fins ara, l’Ajuntament ha celebrat diverses trobades amb entitats i col·lectius, a partir de la presentació del dimarts, dia 8, aquest procés participatiu s’obre a tota la ciutadania. Els objectius de la sessió són:
- Informar a la ciutadania i col·lectius (veïnat a l'àmbit dels projectes).
- Donar els espais per resoldre possibles dubtes i neguits de ciutadania i col·lectius.
- Recollir les necessitats, voluntats i propostes ciutadanes en relació amb el projecte/programa.

El projecte Superilla Barcelona actuarà pròximament a l’Eixample creant quatre nous eixos verds als carrers del Consell de Cent, de Rocafort, del Comte Borrell i de Girona, i també quatre grans places a les confluències entre el carrer del Consell de Cent i els carrers de Rocafort, del Comte Borrell, d’Enric Granados i de Girona.

La cita del dimarts, 8 de juny, és a les 18.30 hores, i es podrà seguir presencialment a la Seu del Districte de l’Eixample (carrer d’Aragó, 311) o virtualment, a través d’internet. Per seguir-la, tant d’una manera com de l’altra, cal inscriure’s prèviament al Decidim Barcelona:
https://www.decidim.barcelona/processes/SuperillaBarcelona/f/4580/meetings/4491?locale=ca

 

ENQUESTA POPULAR
Participa en la decisió dels futurs usos del Taller MASRIERA

 
El TALLER MASRIERA s'ha recuperat com a futur equipament per al barri de la Dreta de l'Eixample. La lluita veïnal ha estat fonamental per la recuperació d'aquest emblemàtic edifici i avui, el Taller Masriera és de propietat municipal.

En un futur pròxim, entitats, col·lectius, veïnes i veïns podrem gaudir d'aquest espai per desenvolupar-hi i gaudir d'una diversitat d'activitats artístiques i culturals.
Des de l'AVVDE, impulsora de la Plataforma Masriera, t'animem a participar en la decisió dels futurs usos del nou equipament comunitari per al barri.

Pots participar a través d'aquest enllaç:

https://plataformamasriera.cat/enquesta-coneixes-el-taller-masriera/

 

També pots respondre a l'enquesta amb aquest QR
 
Associació de veïns i veïnes de la Dreta de l'Eixample
Copyright © 2021 Comunicació AVVDE, All rights reserved.