Copy
 Butlletí 63. Maig 2021

Aquesta setmana ens tornarem a retrobar, compartint diversos actes i activitats. Seguint les mesures sanitàries marcades pel Procicat, no podem celebrar, encara, la Festa Major i en el seu lloc s'ha organitzat un Cicle d'Activitats Culturals, algunes virtuals i altres de petit format que es realitzaran en equipaments, interiors d'illa o d'un recinte perimetrat a la cruïlla del c. Girona amb Consell de Cent, l'enclau de la futura plaça del Barri.

La Fira Modernista que enguany està dedicada al poeta, dissenyador, pintor i bibliòfil Alexandre de Riquer, no comptarà amb parades al carrer i serà en gran manera, virtual.

Les entitats i associacions de la Dreta de l'Eixample creiem en el fet de comunicar‐nos, crear opinió, compartir experiències i aprenentatges, de projectar idees i proposar‐les, de coneixe'ns de més a prop, de respectar‐nos en les diferències i de viure il·lusions en comunitat.

Us convidem a venir al nostre punt de trobada,  a passejar ia disfrutar plegats d’aquesta nova primavera.


El programa del Cicle d'Activitats Culturals Dreta Eixample i de la Fira Modernista, el podeu consultar a: https://www.firamodernistadebarcelona.cat
 
Inscripcions:
https://plataformamasriera.cat/hem-guanyat-el-taller-masriera-i-ara-que/  
2n CONCURS DE FOTOGRAFIA.
Envia'ns la teva foto fins al dia 27 de maig!RECONAMEN:

“15 miradas a la soledad”


La  nostra benvolguda
Núria Hernández n'és coautora.GRÀCIES i FELICITATS Núria! 
 
Associació de veïns i veïnes de la Dreta de l'Eixample
Copyright © 2021 Comunicació AVVDE, All rights reserved.