Copy
Uutiskirje 1/2017
Eikö uutiskirje näy oikein? Avaa se selaimeesi!

Inariviikot 2017 lähestyy!

Inarin kunnan suurin kesätapahtumien kokonaisuus järjestetään tulevana kesänä 21.–30. heinäkuuta. Inariviikoilla 2017 on luvassa perinteisiä kyläjuhlia, lastentapahtumia, markkinoita, torihulinaa, konsertteja, pelimannitapahtumia, taidenäyttelyitä, retkeilyä, tanssia, teatteria, Gamas Blues -festarit sekä tietysti WaterCross-kelkkakisat. Avajaisia vietetään ensimmäistä kertaa Lemmenjoella rempseiden teatteriesitysten ja lavatanssien merkeissä.

Tervetuloa Suomen suurimman ja kauneimman kunnan kesätapahtumiin!

Inariviikkojen Suomi 100 -juhlakonsertin pääesiintyjät vahvistettu


Inariviikkojen 28.7. järjestettävän Suomi 100 -juhlakonsertin pääesiintyjiksi on vahvistettu Waltari ja Angelit sekä Vesa-Matti Loiri.

Suomirockin legenda Waltari ja legendaarinen saamelaisyhtye Angelit esiintyvät Inarissa osana kuluvan vuoden yhteiskiertuettaan. Viimeksi yhtyeet kiersivät yhdessä viisitoista vuotta sitten ollen sen ajan ilmiö. Yleisön pitkäaikainen toive toteutuu myös, kun Inarissa viihtyvä Vesa-Matti Loiri saapuu vihdoin Inariviikkojen lavalle.

Katso kaikki tapahtumat

Mimmit 10 vuotta – Ystävyys-juhlakonsertti 27.7. Sajoksessa


Millaista ystävyyttä löytyy Mimmien Vaskimetsästä, miten karhu ja kettu oikein tulevat toimeen keskenään ja milläköhän tuulella Mimmipussi on heinäkuun lopulla? Tämä kaikki selviää laulun, soiton ja rytmin avulla lämminhenkisessä Ystävyys-juhlakonsertissa, jossa kuullaan Mimmien suosituimpia kappaleita kymmenen vuoden varrelta sekä uusia ystävyysaiheisia lauluja.

Tapahtuman järjestävät Inarin kunnan kulttuuritoimi sekä Inergia Oy.

Lue lisää tapahtumasta

Ilmoita tapahtuma

Nyt on oikea hetki ilmoittaa tapahtumia Inariviikoille! Tapahtumajärjestäjät voivat ilmoittaa tapahtumansa mukaan Inariviikkojen tapahtumakalenteriin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella.

Kaikkia yksityiskohtia, kuten lippujen hintoja, ei tarvitse vielä tietää. Tapahtumien ilmoittaminen ja tietojen täydentäminen käy kätevästi samalla lomakkeella.

Ilmoita tapahtuma

Inariviikot hakee yhteistyökumppaneita vuodelle 2017

Inariviikkojen pääyhteistyökumppani tänä vuonna on paikallinen energiakonserni Inergia. Pääyhteistyökumppani tukee ilolla Inariviikkojen lastentapahtumien nuorta energiaa.

Alueen yritykset ja yhteisöt voivat tukea Inariviikkoja ostamalla mainosbannereita Inariviikkojen verkkosivuilta tai ilmoitustilaa ohjelmalehdestä, joka jaetaan kesällä kaikkiin yrityksiin ja kotitalouksiin Inarin ja Utsjoen alueella sekä Sodankylän pohjoisosissa.

Katso mediakortti
Jaa Facebookissa
Twiittaa
Lähetä spostiin
Jaa LinkedInissä
© Inariviikot 2017 Inarin kunta, kaikki oikeudet pidätetään.


Haluatko muokata uutiskirjeasetuksiasi?
Voit päivittää tietojasi tai perua uutiskirjeemme.

Email Marketing Powered by Mailchimp