Copy
I dette nyhedsbrev kan du læse om vores sucessfulde banko arrangemnet
View this email in your browser

VI ER VILDE MED BANKO!

Tirsdag d. 4/4 afholdte Venner af Captum, stort banko arrangement i Sundby Væksthus.
Der var meldt 100 personer til Spisning i Spisehuset, hvor menuen stod på velsmagende Chili Con Carne.
Walter fra Akademiet, stod for aftenens akustiske indslag, da han spillede hyggeligt guitar spil, mens gæsterne spiste deres mad. 
Efterfølgende var der Banko i Salen, som var pakket med lige knap 200 feststemte gæster. Borgere med handicap og medarbejdere fra hele Captum, pårørende, naboer, børnefamilier, sponsorer og andre banko-entusiaster var samlet i salen, for at have god aften sammen. 
Tusindfryd var med hele vejen! De sørgede for lækker mad til 100 gæster! WOW en flot indsats 
Sundby Væksthus In-house-band "Spirebanden", optrådte med fuld energi i pausen.  
Til vores banko event, var det i år muligt at betale med mobilepay. Call Me som har sponsoreret en mobiltelefon samt abonnement, havde sørget for, at levere disse inden vores banko arrangement. Det gjorde det super nemt, for vores gæster, at betale for plader, øl og vand og indmeldelse. 

Jørn og Steen fra bestyrelsen var aftenens opråber,
og sørgede for at dele præmier ud til de heldige vindere.

Tak for en stor indsats, til hele bestyrelsen!
Fagbladet LFS Nyt deltog ligeledes på denne aften. Her var en journalist med, som tog billeder og lavede interviews. Vi glæder os til at læse den færdige artikkel i fagbladet!

VENNER AF CAPTUM AFHOLDER GRATIS DEBAT FOREDRAG!

Det kan være svært, som borger, pårørende og medarbejder, at navigere i borgernes rettigheder i samfundet. Ofte støder disse rettigheder på en mur, når det møder økonomi. Når selvbestemmelse og retten i eget liv, møder institutionelle barrierer, der bærer præg af en travl hverdag med flere nedskæringer af personalet. Eller når man som borger med handicap ikke kan opnå det mest passende dagtilbud, hvis det eksempelvis ligger uden for kommunegrænsen.
Venner af Captum har derfor rettet henvendelse til Pia Justesen, som er ekspert i human rights, og handicap konventionen. Hun er pt. bosiddende i USA, men har sagt ja til at komme og holde debat foredrag for os. Her vil det være muligt, at få svar på en masse problemstillinger - og blive mere oplyst omkring borgernes rettigheder.
Det er gratis at deltage, man skal dog tilmelde sig her: vennerafcaptum@gmail.com 

 


HUSK at følge os på Facebook,
og følg med i alle vores spændende tiltag!
Copyright © 2017 Koloritten, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp